Αλέγκρι: «Ισπανική νοοτροπία ο Ολυμπιακός»

Με σεβασμό για τον Ολυμπιακό, τον προπονητή και τους παίκτες του μίλησε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στη συνέντευξη Τύπου της Γιουβέντους για το παιχνίδι της Τετάρτης στο Φάληρο.

Ο τεχνικός της Γιουβέντους τόνισε ότι δεν υπολογίζει τόσο τη δύναμη της έδρας του Ολυμπιακού αλλά την ποιότητα της ελληνικής ομάδας.

Η συνέντευξη του Αλέγκρι

Για την ενδεκάδα:

«Σίγουροι είναι οι Μπονούτσι, Ογκμπόνα, Κιελίνι στην άμυνα, ο Λιχστάινερ, ο Τέβες, ο Βιδάλ και ο Μπουφόν. Για τις άλλες θέσεις θα δούμε αύριο».

Ο Πογκμπά δεν είναι σίγουρος;

«Δεν έχω αποφασίσει, έχουμε Πογκμπά, Μαρκίζιο, Πίρλο για το κέντρο».

Πως είναι ο Βιδάλ;

«Είναι καλύτερα, ελπίζουμε ότι θα δείξει αύριο καλό πρόσωπο, έχει βελτιωθεί η φυσική του κατάσταση».

Για τον Ολυμπιακό και την έδρα του

«Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον Ολυμπιακό, παίζουν καλό ποδόσφαιρο, ο Μίτσελ έχει φέρει ισπανική νοοτροπία. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, χρειάζεται μεγάλη ένταση στο παιχνίδι μας για να μπορέσουμε να νικήσουμε. Ο Ολυμπιακός έχει έμπειρους παίκτες όπως ο Ντομίνγκες, ο Αφελάι, ο Αμπιντάλ, είναι πολύ καλή ομάδα. Είναι σημαντικό παιχνίδι, σε δεκαπέντε μέρες υπάρχει και αυτό στο Τορίνο, εμείς πρέπει να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε από αυτά τα δύο ματς».

Υπάρχει η επιθυμία στην ομάδα σας να σβήσει η ανάμνηση τηςΚωνσταντινούπολης και της ήττας από τη Γαλατά;

«Πρέπει να έχουμε ισχυρά κίνητρα και αύριο δεν υπάρχει περιθώριο λάθους».

Είναι αδύνατο σημείο της Γιουβέντους ότι δεν αντιδρά εύκολα όταν σκοράρει πρώτος ο αντίπαλος και τι έχει να πει για το ότι ο Ολυμπιακός περιμένει τον Μοράτα στην επίθεση;

«Έχει συμβεί να έχουμε προηγηθεί ή να δεχτούμε πρώτοι γκολ. Το σημαντικό είναι να μπορέσεις να αντιδράσεις σε κάθε περίπτωση για να ισοφαρίσεις ή να μην ισοφαριστείς. Ο Μοράτα έχει μεγάλες δυνατότητες, θα δούμε αύριο αν θα παίξει, έχει μείνει λίγο πίσω λόγω τραυματισμού».

Για την έδρα του Ολυμπιακού και την ατμόσφαιρα στο γήπεδο…

«Θα βρούμε θερμή ατμόσφαιρα, αλλά στο γήπεδο δεν μπαίνουν οι φίλαθλοι αλλά οι ποδοσφαιριστές κι αυτό είναι που μετράει».

Σχετικά άρθρα