Forza Θρύλε!

Άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι για τον Ολυμπιακού του Τσάμπιονς Λιγκ. Σήμερα το βράδυ στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα παρελάσουν οι πανάκριβοι και διάσημοι αστέρες της Γιουβέντους, σε μια κρίσιμη αναμέτρηση για την τρίτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. 
 
Στις 21.45 (ΝΕΡΙΤ, REAL FM, pamesports.gr) η σέντρα ενός σπουδαίου αγώνα για τον Ολυμπιακό που θα επιδιώξει να νικήσει τη Γιουβέντους έτσι ώστε να διατηρήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στους 16 της διοργάνωσης, να πάρει ρεβάνς για όσες φορές πληγώθηκε στο παρελθόν από την ιταλική ομάδα που του είχε στερήσει και πρόκριση στα ημιτελικά πριν από 15 χρόνια, αλλά και να αποδείξει ξανά ότι κοιτάζει στα μάτια κάθε αντίπαλο, ακόμη κι αν πρόκειται για την πρωταθλήτρια Ιταλίας με τις αμέτρητες διακρίσεις στην τεράστια ιστορία της. 
 
Ο Ολυμπιακός έχει νικήσει στην «καυτή» έδρα του ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γ, η Ρεάλ, η Άρσεναλ, η Ντόρτμουντ, η Ατλέτικο, η Μονακό. Μπορεί να το κάνει και κόντρα στην Γιουβέντους, αλλά ξέρει καλά ότι για να συμβεί αυτό όλα πρέπει να λειτουργήσουν στην εντέλεια, τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό παιχνίδι. 
 
Ο Μίτσελ και ο Αλέγκρι με τον Μπουφόν αντάλλαξαν λόγια σεβασμού στις χτεςσινές συνεντεύξεις. Ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι βέβαιο ότι θα πάει το ματς με πλάνο πρεμιέρας, δηλαδή με σφιχτή αμυντική λειτουργία και προσπάθεια αιφνιδιασμού στις ευκαιρίες που θα βρει η ομάδα του. 
 
Οι Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μασουακού, Μποτία, Αμπιντάλ, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης, Κασάμι, Αφελάι, Ντομίνγκες και Μήτρογλου είναι οι παίκτες που θα αγωνιστούν στην αναμέτρηση με τους μπιανκονέρι, με τον Εντινγκά κυρίως αλλά και τον Φουστέρ να είναι υποψήφιοι για βασικοί. Στην αποστολή είναι και ο Σιόβας, ενώ λείπει μόνο ο Μπενίτες . Ο Μανιάτης είναι στο όριο καρτών. 
 
Για την Γιούβε μια πιθανή ενδεκάδα είναι με Μπουφόν, Λιχστάινερ, Ογκμπόνα, Μπονούτσι, Κιελίνι, Ασαμόα, Μαρκίζιο, Πογκμπά, Βιδάλ, Τέβες, Γιορέντε . Με υποψήφιους τον Εβρά για το αριστερό άκρο, τον Πίρλο για τα χαφ και τον Μοράτα για την επίθεση. 
 
Ο κόσμος του Ολυμπιακού ετοιμάζει κορεό που θα προκαλέσει αίσθηση, ενώ το γήπεδο θα είναι κατάμεστο με μεγάλη πίεση στους Ιταλούς. 
 
Πριν από τον αγώνα θα γίνουν εκδηλώσεις κατά του ρατσισμού.
 
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Σέρβος Μάζιτς.

Σχετικά άρθρα