Κρίσιμες ώρες για τον Μακ

Έως την τελευταία στιγμή θέλει να περιμένει ο Αγγελος Αναστασιάδης τον Ρομπερτ Μακ, για να αποφασίσει εάν μπορεί τελικά να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του, για το αυριανό παιχνίδι με την Φιορεντίνα .

Ο Σλοβάκος πονούσε και χθες, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ του ζήτησαν να ακολουθήσει θεραπεία και σήμερα το απόγευμα στην Τούμπα, λίγο πριν από την έναρξη της προπόνησης θα αποφασιστεί τελικά τι θα γίνει. Ο Αναστασιάδης, όπως έλεγε στους στενούς του συνεργάτες, θέλει να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια που υπάρχουν, προκειμένου να διαπιστώσει εάν μπορεί ο Μακ ή όχι. Η απόφαση επίσης που έχει ληφθεί είναι η εξής. Εφόσον πονάει ο Μάκ και σήμερα, θα μείνει εκτός αποστολής και θα προετοιμαστεί για να είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, στο επόμενο παιχνίδι με την Βέροια.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεση του Αγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος καταστρώνει τα πλάνα του και με τον Φακούντο Περέιρα για το βασικό σχήμα. Ουτως ή άλλως επιστρέφει ο Αθανασιάδης στην ενδεκάδα και αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την επίθεση.

Σχετικά άρθρα