Δώνης: «Όταν δεν σκοράρεις» (videos)

Μετά το τέλος του αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Δώνης, εξέφρασε την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα ύστερα από την σκληρή προσπάθεια που έδωσαν οι παίκτες του.

«Δε νομίζω ότι στο ποδόσφαιρο πρέπει να μιλάμε για τύχη. Θεωρώ ότι όταν έχεις ευκαιρίες απέναντι σε τόσο μεγάλους αντιπάλους και δεν καταφέρεις να σκοράρεις, μπορεί να το πληρώσεις. Ετσι το πληρώσαμε και εμείς. Ήταν ένα παιγνίδι που πήγε όπως το θέλαμε. Πιστεύαμε ότι όπως εξελισσόταν το δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο κοντά στη νίκη. Παλέψαμε, πιέσαμε αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Ήμασταν πολύ επιθετικοί, βρήκαμε ευκαιρίες, απειληθήκαμε ελάχιστο, αλλά χάσαμε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου και με μια μεγάλη πάσα έγινε κόντρα στην περιοχή μας και μπήκε το γκολ.

Για τον αγώνα στο Παρίσι: «Δεν μπορώ να σκεφτώ αυτό το πράγμα. Είχα καιρό να στεναχωρηθώ τόσο, από τότε που χάσαμε το κύπελλο στον Ατρόμητο. Είμαστε περήφανοι από τα παιδιά που παίζουν τόσο καλά απέναντι σε σπουδαίες ομάδες».

Τυχερή η Παρί
Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ ήταν απογοητευμένοι από την ήττα και αναφέρθηκαν στην τύχη της Παρί.
Μαντούκα: «Παίξαμε πάρα πολύ καλά, παίξαμε με καρδιά. Μόνο λυπημένα πρόσωπα υπάρχουν στα αποδυτήρια. Ήταν η τύχη που καθόρισε το νικητή. Πιέσαμε, φτιάξαμε ευκαιρίες αλλά χάσαμε από την τύχη που είχε η Παρί. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που παίζω σ’ αυτή την ομάδα, γι’ αυτό τον κόσμο. Για το παιγνίδι στο Παρίσι θα είναι ένα δύσκολο παιγνίδι και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αυτό που δεν πήραμε σήμερα».
 
Πάρντο: «Δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Αποδείξαμε ότι παρά το μικρό μας μπάτζετ, μπορούμε να κοντράρουμε τους μεγάλους αντιπάλους μας. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και όπου μας βγάλει».

Μοράις: «Ήταν τυχερή η Παρί. Ήμασταν πολύ καλά επιθετικά και αμυντικά, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και να κερδίσουμε. Τώρα έχουμε το επόμενο παιγνίδι στο Παρίσι και θα πάμε εκεί για να διεκδικήσουμε τη νίκη.

πηγή: sigmalive.gr

Σχετικά άρθρα