Ιταλοί για Αμπιντάλ, Γεωργάτο

Ενόψει του αγώνα της Γιουβέντους με τον Ολυμπιακό απόψε στο Φάληρο για το Τσάμπιονς Λιγκ, τα ιταλικά ΜΜΕ ασχολούνται συνεχώς τις τελευταίες ώρες με τους ερυθρόλευκους.
 
Έτσι, μπορεί να βρει κανείς ένα αφιέρωμα για τον Ερίκ Αμπιντάλ και την επιστροφή του μετά την περιπέτεια της υγείας του, με τον Γάλλο άσο να δηλώνει ότι «κάθε παιχνίδι είναι δώρο για μένα» κι ότι στην Αθήνα βρήκε συνθήκες Βαρκελώνης μετά την αποχώρησή του από την Μόνακο, κάτι που τον έχει εκπλήξει ευχάριστα. Γίνονται επίσης αναφορές για τη νέα συνάντησή του με τον Πίρλο, μετά τις μεγάλες κόντρες τους με τις Εθνικές ομάδες της Γαλλίας και της Ιταλίας την προηγούμενη δεκαετία. 
 
Στην εφημερίδα La Stampa δημοσιεύεται συνέντευξη του Γρηγόρη Γεωργάτου, ο οποίος θυμάται τη μεγάλη απογοήτευση του 1999 με το γκολ του Κόντε στο φινάλε που στέρησε από τον Ολυμπιακό την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, μιλάει για ευκαιρία ρεβάνς στο σημερινό παιχνίδι, για την εμπειρία του από το ιταλικό ποδόσφαιρο ως παίκτης της Ίντερ, για τη συνεργασία του με τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την προσφορά του στον Ολυμπιακό αλλά και τη δύναμη που δίνει στην ομάδα ο κόσμος της. 

Σχετικά άρθρα