«Σούλη ψυχάρα για πάντα ΠΑΟΚαρα» (video)

Ο Σούλης Μαρκόπουλος είναι αναμφισβήτητα το πρόσωπο των ημερών. Όλος ο ντόρος ο οποίος δημιουργήθηκε γύρο από τον ίδιο και την «συμφωνία» του με τον Ολυμπιακό έφερε αναταραχή στις τάξεις όχι μόνο της ομάδας του ΠΑΟΚ αλλά και στον κόσμο.

Το θέμα μάλιστα κυκλοφορούσε και συζητιόταν κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στην Τούμπα . Κάποιοι φίλοι του δικέφαλου είχαν εκφραστεί άδικα κατά του Σούλη Μαρκόπουλου χαρακτηρίζοντας τον «προδότη». Μάλιστα η κόρη του, Νάνσυ, μέσω facebook, πήρε θέση όσον αφορά τις φωνές αυτές.

Ανησυχία επικρατούσε πάντως για το πως θα αντιδράσουν όσοι ΠΑΟΚτσίδες θα βρίσκονταν στο κλειστό της Πυλαίας για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας του Σούλη Μαρκόπουλου με την Ζιέλονα Γκόρα για τους ομίλους του Eurocup. Από ότι φάνηκε η σχέση του κόσμου του ΠΑΟΚ με τον πολύπειρο κόουτς παραμένει καλή. «Σούλη ψυχάρα για πάντα ΠΑΟΚαρα» φώναζαν εν χορό όσοι βρέθηκαν στην Πυλαία ενώ κατά την παρουσίαση των δύο ομάδων, ο Σούλης Μαρκόπουλος εισέπραξε το έντονο χειροκρότημα του κόσμου.


xeirokrotimata gia Souli από olaPAOK

Σχετικά άρθρα