Ρατσιστική επίθεση στην Αγγλία (video)

Φαινόμενο ρατσιστικής συμπεριφοράς φέρεται να υπήρξε στον αγώνα της Νόριτς με την Λιντς, που έγινε για την 13η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ στην Αγγλία την Τρίτη τοι βράδυ! Με την αγγλική Ομοσπονδία να έχει ανοίξει σχετικό φάκελο, προκειμένου να ερευνήσει την υπόθεση, μετά από σχετική καταγγελία… Όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομοσπονδίας.

Συγκεκριμένα, στα μέσα στου πρώτου ημιχρόνου το παιχνίδι διεκόπη για λίγο, καθώς υπήρξε έντονη αντιπαράθεση με έντονο ύφος και διάλογο ανάμεσα στον Κάμερον Ζερόμ και τον Τζουζέπε Μπελούσκι.

Ο παίκτης των «καναρινιών» πήγε προς τον διαιτητή, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος είχε διακόψει την αναμέτρηση. Στη συνέχεια ο Άγγλος ρέφερι μίλησε στους δύο προπονητές, αλλά και στον παίκτη των «παγωνιών»…

Το… μυστήριο λύθηκε μετά τον αγώνα, όταν ο προπονητής της Νόριτς, Νέιλ Άνταμς είπε: «Ο Κάμερον Ζερόμ φέρεται να ήταν θύμα ρατσιστικής επίθεσης. Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ που είδε το περιστατικό, ήρθε κι εξήγησε στον Ντάρκο Μίλανιτς (σ.σ. προπονητής Λιντς) και σε εμένα τι έγινε».

Στην Αγγλία αναμένουν τα αποτελέσματα της έρευνας της αγγλικής Ομοσπονδίας, καθώς σε τέτοια θέματα είναι πολύ αυστηρή…

Δείτε το συγκεκριμένο περιστατικό στο παρακάτω βίντεο:


Σχετικά άρθρα