Μαρκόπουλος: «Χρειάζεται ο ΠΑΟΚ τον Σαββίδη»

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με 85-66 κόντρα στην Ζιέλονα Γκόρα στην Πυλαία για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Eurocup. Ο τεχνικός της ομάδας, Σούλης Μαρκόπουλος, δεν θα μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του.
Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για το παιχνίδι, για τον Ιβάν Σαββίδη που ο ΠΑΟΚ τον χρειάζεται ενώ δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο αναφορικά με τα όσα ακούστηκαν για συμφωνία του ίδιου με τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά:
«Αυτά τα παιχνίδια στο EuroCup είναι δύσκολα. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα κι οι παίκτες ήταν συγκεντρωμένοι. Ξεκινώντας από την άμυνα η ομάδα δημιούργησε καταστάσεις για το αντίπαλο καλάθι. Πάντα είχαμε μια διαφορά στο σκορ και στο τέλος φτάσαμε στην νίκη, σε ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα που έχασε την πρόκριση στα προκριματικά της Ευρωλίγκας για δύο επιθέσεις στο τέλος», είπε στην αρχική του τοποθέτηση.
Για τη συνομιλία που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη: «Ήταν μια θερμή χειρονομία, τον ευχαριστώ. Ο ΠΑΟΚ τον χρειάζεται κι είμαστε χαρούμενοι που είναι κοντά μας. Αυτό τελείωσε όμως, δεν θέλω να λέω γι’ αυτό το θέμα».
Για τον τραυματισμό του Όντουμ: «Είναι νωρίς ακόμη. Εύχομαι να μην έχουμε τραυματισμούς. Θα δούμε τι θα γίνει με τον Οντουμ».
Για το θέμα που προέκυψε με τον Ολυμπιακό: «Δε συζητάω γι’ αυτό».

Σχετικά άρθρα