Τελευταία ευκαιρία

Το αποψινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία κόντρα στην Αϊντχόφεν (10.05 μ.μ.) είναι από αυτά που χαρακτηρίζονται δίχως αύριο. Η κατάσταση για το Τριφύλλι είναι ξεκάθαρη: ή παίρνει αποτέλεσμα ή παρακολουθεί τη συνέχεια του ομίλου του Europa League σαν κομπάρσος.

Οι δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια έχουν φέρει τους Πράσινους με την πλάτη στον τοίχο. Εάν τριτώσει το κακό, τότε η πρόκριση θα έχει χαθεί από σήμερα, αφού θα χρειάζεται ένα μίνι θαύμα μετά με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να συνεχίσει την ευρωπαϊκή του διαδρομή.

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει στείλει το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του ότι ο μοναδικός τρόπος ανάκαμψης είναι να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο της καριέρας τους, ξεχνώντας ότι την Κυριακή υπάρχει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Απαγόρευσε δια ροπάλου να υπάρχει διάκριση στους αγώνες και να αφήσουν σε δεύτερη μοίρα τον αποψινό αγώνα. Όποιος το πράξει, θα το βρει μπροστά του.

Ο Αναστασίου έχει αποφασίσει να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα, αφήνοντας στον πάγκο κάποιους παίκτες που κρίνει ντεφορμέ. Όπως τον Μπούρμπο. Στη θέση του θα παίξει ο Τριανταφυλλόπουλος . Θέση στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρει και ο Δώνης αντί του Πράνιτς που είναι καταπονημένος. Επίσης υπάρχει πιθανότητα να μείνει εκτός και ο Ζέκα για να παίξει ο Μπούι . Σίγουρα θα επανέρθει στο αρχικό σχήμα ο Ντίνας, πιθανώς αντί του Κλωναρίδη. Ο σχηματισμός θα είναι 4-3-2-1 με τους Στιλ, Νάνο, Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ, Λαγό, Ατζαγκούν, Καρέλη να διατηρούνται στην ενδεκάδα.

 

 

Σχετικά άρθρα