«Ελληνικός… θρήνος για την Γιούβε»

Άφωνη… την Ιταλία, αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη άφησε ο Ολυμπιακός με τη νέα του μεγάλη επιτυχία στο «Γ. Καραϊσκάκης», αυτή την φορά κόντρα στην Γιουβέντους . Αυτό φαίνεται μέσα από τις αναφορές του ιταλικού Τύπου, αλλά και των ρεπορτάζ των υπόλοιπων Μέσων, για όσα συνέβησαν στο Φάληρο, όπως για παράδειγμα στην Ισπανία…
Στην Ιταλία, ο Τύπος… βγάζει το καπέλο στους πρωταθλητές Ελλάδος, ενώ φυσικά αποθεώνουν και τον Ρομπέρτο. Μιλούν και «ελληνική τραγωδία» σε ότι αφορά στην Γιουβέντους, και επισημάνουν ότι έχει δυσκολέψει η προσπάθεια της «μεγάλης κυρίας» για πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ…

Ας δούμε κάποιες από τις αναφορές…

«Corriere dello Sport»: «Γιούβε, πικρό Τσάμπιονς Λιγκ. Γιορτάζει ο Ολυμπιακός».

«Gazzetta dello Sport»: «Η Γιουβέντους ξύπνησε αργά. Δύσκολα τα πράγματα για τους “16”»…

«Tuttosport»: «Ελληνικός θρήνος. Ο Κασάμι καταδικάζει μία αγνώριστη Γιούβε»…

«Sportmediaset»: «Γιούβε, ελληνική τραγωδία. Ο Κασάμι την καταδικάζει, ο Ρομπέρτο τα πιάνει όλα. Η αντίδραση της Γιουβέντους σταμάτησε πάνω στον Ρομπέρτο. Τρίτη θέση στον όμιλο μαζί με Μάλμε…»!

«Repubblica»: «Ήττα στην Αθήνα για Γιούβε, τώρα είναι δύσκολα τα πράγματα…»

«La Stampa»: «Ήττα για Γιούβε, δυσκολεύει ο δρόμος για το Τσαμπίονς Λιγκ»

«Τuttomercatoweb»: «H Γιουβέντους… πέφτει ακόμα στο Τσάμπιονς Λιγκ, στο “Καραϊσκάκης” έκρινε το ματς ο Κασάμι»

«Calciomercato.it»: «Ο Κασάμι λυγίζει τους μπιανκονέρι…»

«Goal. Com»: «Κασάμι ο ήρωας του ματς. Αθήνα, η μοιραία για την «κυρία». Η Γιουβέντους έπεσε στην Αθήνα με ένα υπέροχο γκολ του Κασάμι»

«ΑS»: «Το γκολ του Κασάμι έβαλε πολύ δύσκολα στη Γιουβέντους. Οι Ιταλοί με τρεις βαθμούς είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση»

«Marca»: «Ο Ρομπέρτο έκανε τεράστιο ματς και ο Ολυμπιακός νίκησε τη Γιουβέντους με τον εξαιρετικό Ισπανό»

«L’equipe»: «Ο Ολυμπιακός άντεξε την πίεση της Γιουβέντους στο τελευταίο τέταρτο και πήρε μια δίκαιη νίκη. Δύσκολη η πρόκριση για τη Γιουβέντους θα τα παίξει όλα για όλα στο Τορίνο».

Σχετικά άρθρα