Μένει ως έχει η Volkswagen για το 2015

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, έτσι λοιπόν η Volkswagen ανανέωσε την επιτυχημένη συνεργασία της και με τους τρεις οδηγούς που αγωνίζονται με τα χρώματά της. Δηλαδή τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2014, Σεμπαστιάν Οζιέ, τον Γιάρι Μάτι Λάτβαλα και τον Αντρέας Μίκελσεν.
Η Γερμανική Εταιρία ύστερα από το 2ο συνεχόμενο πρωτάθλημα κατασκευαστών σε ισάριθμα χρόνια, 20 νίκες, εκ των οποίων 13 συνεχόμενες, και 38 βάθρα δε θα μπορούσε να μην εμφανιστεί σωστή στις υποχρεώσεις της και να δείξει με αυτόν τον τρόπο ότι ευχαριστεί τους οδηγούς της. 
Ο επικεφαλής της VW στο WRC, Jost Capito, δήλωσε:
Αυτή τη στιγμή έχουμε τους 3 καλύτερους οδηγούς, είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσουμε με τους Οζιέ, Λάτβαλα και Μίκελσεν. Έχουμε απολαύσει σπουδαία επιτυχία στο WRC μέχρι στιγμής και είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν περισσότερες επιτυχίες με αυτή την ομάδα τα επόμενα χρόνια.Ο πρωταθλητής του 2013,Οζιέ, δήλωσε:
Η ανανέωση του συμβολαίου με την VW είναι λογικό βήμα. Η καλύτερη ομάδα με το καλύτερο αυτοκίνητο, δεν υπήρχε κανένας λόγος να μην συνεχίσουμε. Είναι η καλύτερη ευκαιρία για να διεκδικήσουμε νίκες και πρωταθλήματα.
Ο διεκδικητής του τίτλου, Λάτβαλα, δήλωσε:
Είμαι ενθουσιασμένος που εγώ κι ο συνοδηγός μου Miikka Anttila συνεχίζουμε με την καλύτερη ομάδα και το καλύτερο αυτοκίνητο. Ως οδηγός ράλι δεν μπορώ να ζητήσω κάτι παραπάνω.Τέλος ο Μίκελσεν δήλωσε:
Το να είσαι το 2015 ξανά μαζί με τους Οζιέ και Λάτβαλα είναι ο καλύτερος τρόπος να αγωνίζεσαι στα ράλι. Μπορείς να μάθεις από τους καλύτερους και την ίδια στιγμή μπορώ να συγκρίνω τον εαυτό μου μαζί τους στο ίδιο αυτοκίνητο. Είμαι σίγουρος ότι θα εξελιχθούμε μαζί.
Οι Οζιέ και Λάτβαλα έχουν αφήσει στη μέση κάτι δουλειές. Δύο γύρους πριν από το τέλος της φετινής σεζόν και τους χωρίζουν μόλις 27 βαθμοί. Από σήμερα ξεκινάει το ράλι της Ισπανίας, ενώ από 14-16 Νοεμβρίου η αυλαία πέφτει στη Μ. Βρετανία. 

Σχετικά άρθρα