Η πρεμιέρα της Volley League στα κανάλια Novasports

Σάββατο 25/10, 17:30 ΠΑΟΚ – Φοίνικας Σύρου Novasports 4

Σάββατο 25/10, 20:00 Ολυμπιακός – Παμβοχαϊκός Novasports 3

 

Η Volley League ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της και τα κανάλια Novasports υπόσχονται πολλές «όμορφες μέρες» για τους φίλους του βόλεϊ! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το Σάββατο 25 Οκτωβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση τους αγώνες ΠΑΟΚ – Φοίνικας Σύρου και Ολυμπιακός – Παμβοχαϊκός για την 1η αγωνιστική της Volley League.

 

Στις 17:30 στο «PAOK Sports Arena», ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Φοίνικα Σύρου, με τον «Δικέφαλο» του Βορρά να επιδιώκει να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα, διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις από τον αποκλεισμό του στο League Cup, και τους νησιώτες να θέλουν να ξεκινήσουν με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Novasports 4 σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα.

 

Στις 20:00 θα ακολουθήσει ο αγώνας Ολυμπιακός – Παμβοχαϊκός που θα διεξαχθεί στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη». Οι νταμπλούχοι «ερυθρόλευκοι» μπροστά στο κοινό τους, θα αντιμετωπίσουν τον ανανεωμένο και πολλά υποσχόμενο Παμβοχαϊκό, με τις δύο ομάδες μάλιστα να έχουν εξασφαλίσει τα δύο από τα τέσσερα εισιτήρια της τελικής φάσης του League Cup. O αγώνας θα καλυφθεί από το Novasports 3, σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη και ρεπορτάζ του Ηλία Παπαϊωάννου.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων

 

Σάββατο 25 Οκτωβρίου

17:30 ΠΑΟΚ – Φοίνικας Σύρου σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα από το Novasports 4

20:00 Ολυμπιακός – Παμβοχαϊκός σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη και ρεπορτάζ του Ηλία Παπαϊωάννου από το Novasports 3

 

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Σχετικά άρθρα