Επιλογές από Γιουρόπα και Σουνταμερικάνα

 

 

201   ΣΤΑΝΤΑΡ – ΣΕΒΙΛΛΗ                      2       1,80 (Bet365)

Σε τραγική κατάσταση η Σταντάρ, δεν… στρίβει με τίποτα, μετράει μόλις δύο τρίποντα στα τελευταία 13, έχει δεχτεί εννέα γκολ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της. Κατεβαίνει και με υπηρεσιακό, ενώ παράλληλα, όσοι οπαδοί της βρεθούν στο γήπεδο δεν θα κάνουν τίποτα άλλο από το να την αποδοκιμάζουν. Η Σεβίλλη ήταν.. ασόβαρη στη Ριέκα (2-2) την προηγούμενη αγωνιστική, αναμένεται να ασχοληθεί περισσότερο με το αποψινό παιχνίδι, είναι κλάσεις ανώτερη ιδίως από τη μέση και μπροστά, έχει 7-1-1 στα τελευταία εννέα ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, πετυχαίνει σχεδόν δύο γκολ ανά αγώνα φέτος, εξαρτάται καθαρά από εκείνη το αποτέλεσμα.

202   ΣΤΕΑΟΥΑ – ΡΙΟ ΑΒΕ                       1       1,60 (Bet365)

Η Στεάουα έχει 10-4-2 στα τελευταία 16 ευρωπαϊκά της ματς εντός έδρας, προέρχεται από το επιβλητικό 4-1 επί της Κλουζ στο πρωτάθλημα. Δεν υπάρχουν περιθώρια για γκέλα έπειτα από το 1-3 στην Ουκρανία από την Ντιναμό, δεν την επηρεάζει που δεν αγωνίζεται στη φυσική της έδρα. Συμπαθητική ομάδα η Ρίο Αβε, μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία επτά και αυτή στο Κύπελλο επί της Κοϊμπρόες ομάδα Γ’ κατηγορίας, παρουσιάζει και σημάδια κούρασης και εννοείται ότι δεν έχει ούτε το 1/10 της εμπειρίας της Στεάουα στη Ευρώπη.

203   ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΛΟΚΕΡΕΝ       1       1,75 (Bet365)

Η Τραμπζονσπόρ πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα Τουρκίας το περασμένο Σαββατοκύριακο (3-1 τη Μερσίν), της ανέβασε την αυτοπεποίθηση, καθώς μέχρι τη διακοπή… σερνόταν. Εφτιαξε το κλίμα στο εσωτερικό της, θέλει μόνο νίκη απόψε για να μην μείνει πίσω στη μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Η Λόκερεν προέρχεται από την ήττα με 3-1 στο ντέρμπι με την Μπριζ, έχει θέσει σε δεύτερη μοίρα την Ευρώπη. Υπολείπεται σε εμπειρία της αντιπάλου της, πιστεύουμε ότι δεν θα μπορέσει να αντέξει και στην «καυτή» ατμόσφαιρα του «Αβνί Ακέρ». 

204   ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΠΑΟ                         1       1,60 (Bet365)

Η Αϊντχόφεν δεν έχει περιθώρια γκέλας απέναντι στην Παναθηναϊκό. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση (πέντε νίκες στα τελευταία επτά ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης), βρίσκει δίχτυα με χαρακτηριστική ευκολία (δώδεκα γκολ στα τελευταία έξι)  και μετράει 5-0-0 εντός έδρας και 13-1 γκολ με ελληνικές ομάδες . Ο ΠΑΟ από την άλλη, προέρχεται από την ήττα – σοκ με 2-1 από τον ΟΦΗ και έχει την Κυριακή το σούπερ ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης. Εχει χάσει τελευταία τα πατήματά του, παρουσιάζει προβλήματα δυσλειτουργίας, θα χάσει στην Ολλανδία.

209   ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ       1       1,83 (Bet365)

Σε φουλ φόρμα βρίσκεται η Μπριζ έχοντας δέκα παιχνίδια χωρίς ήττα (6-4-0), προέρχεται από μεγάλο «διπλό» στο πρωτάθλημα (3-1 τη Λόκερεν), ενώ έριξε τρία γκολ στο Ελσίνκι την προηγούμενη αγωνιστική μέσα στη Φινλανδία σε ένα ματς που θεωρητικά δεν θα ασχολούνταν. Η Κοπεγχάγη είχε χάσει 1-0 αντί για τουλάχιστον 3-0 στην Τορίνο στην προηγούμενη αγωνιστική, δυσκολεύεται αρκετά στο γκολ, κερδίζει στο πρωτάθλημα, αλλά δεν πείθει, δείχνει να βρίσκεται μακριά από τον καλό της εαυτό.

316   ΚΑΠΙΑΤΑ – ΜΠΟΚΑ                         2       1,85 (Bet365)

«Μαγική» εικόνα το 1-0 υπέρ της Καπιατά στο πρώτο ματς, αναμένεται να διορθωθεί η κατάσταση στο αποψινό ματς. Το Σουνταμερικάνα άλλωστε, είναι για την Μπόκα ο βασικός της στόχος τη φετινή σεζόν. Οι δύο ομάδες απέχουν παρασάγγας σε ποιότητα, οι Αργεντίνοι είναι σε καλή κατάσταση, κάνουν αρκετές φάσεις στα παιχνίδια τους, λίγη παραπάνω τύχη θέλουν και θα περάσουν εύκολα από το ουδέτερο «Φελισιάνο Κάσερες». 

Σχετικά άρθρα