Σλούκας: «Δεν είναι εύκολο ματς»

Ο Ολυμπιακός έχει δώσει ραντεβού με την Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ για την δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας. Οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται τη νίκη τόσο για βαθμολογικούς λόγους όσο και για ψυχολογικούς.

Από την πλευρά των παικτών του Μίλαν Τόμιτς, ο Κώστας Σλούκας μίλησε για το παιχνίδι της Παρασκευής και τόνισε πως ο Ολυμπιακός περνάει μία μεταβατική περίοδο. Σύμφωνα με τον Σλούκα οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν αφήσει πίσω την ήττα από την Κηφισιά.

«Περνάμε μία μεταβατική περίοδο και όλοι ξέρουμε το γιατί. Ο Ολυμπιακός δεν έχει συνηθίσει να αλλάζει προπονητές στην αρχή της σεζόν, αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Η ήττα από την Κηφισιά ανήκει στο παρελθόν. Τώρα έχουμε μπροστά μας τη Λαμποράλ Κούτσα που είναι μία ομάδα που έχει 2-3 “κλειδιά”, τα οποία αν τα σταματήσουμε θα νικήσουμε. Ο Ερτέλ είναι ένα από αυτά, όμως δεν σημαίνει πως αν περιορίσουμε μόνο εκείνον, θα χουμε μία εύκολη νίκη. Δεν είναι εύκολο ματς γενικά», είπε ο γκαρντ του Ολυμπιακού.

Από την άλλη πλευρά ο Μπράιαντ Ντάνστον δήλωσε: «Έχουμε κάνει ένα άσχημο ξεκίνημα και αύριο περιμένουμε να μας στηρίξει ο κόσμος. Η Λαμποράλ είναι μία γρήγορη και αθλητική ομάδα. Νομίζω πως αν τρέξουμε όπως ξέρουμε και είμαστε καλοί στην άμυνα, θα κάνουμε το δύο στα δύο»

Σχετικά άρθρα