Μοντέλα: «Γυρνάμε στην Ιταλία με… καλή διάθεση»

Την ικανοποίησή του για τη νίκη της Φιορεντίνα επί του ΠΑΟΚ εξέφρασε ο τεχνικός των “Βιόλα”, Βιτσέντζο Μοντέλα.

«Έχει αλλάξει ο τρόπος του παιχνιδιού μας. Κερδίσαμε και πήραμε μια καλή νίκη απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Κάναμε καλή εμφάνιση παρά το είχαμε κάποια θέματα με την άμυνα στο τέλος του αγώνα. Παρ’ όλα αυτά γυρνάμε στην Ιταλία με μια καλή νίκη και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό».

Για το αν θεωρεί πως έχει κλείσει ένας κύκλος αγώνων με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την Φιορεντίνα: «Ήταν καλό αποτέλεσμα αλλά ακόμη δεν τελείωσε τίποτα».

Για τον Κουαδράδο και αν υπήρχαν παίκτες που θα μπορούσαν να παίξουν καλύτερα: «Πέραν από αυτόν, υπάρχουν παίκτες που μπορούσαν να παίξουν καλύτερα».

Για το αν αυτή η νίκη επηρεάσει την Φιορεντίνα αναφορικά με την παρουσία της στο Καμπιονάτο: «Με την νίκη σίγουρα ανεβαίνει η διάθεση, αλλά αυτό δεν μπορεί να επηρεάζει τα πράγματα. Εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο».

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: «Περίμενα έναν ζεστό κόσμο και χάρηκα πως χειροκρότησαν τους παίκτες παρά την ήττα. Αυτό συμβαίνει και στην Φιορεντίνα. Μπράβο στους οπαδούς».

Για το πώς θα επηρεάσει την Φιορεντίνα τη συνέχεια των ευρωπαϊκών αγώνων το γεγονός πως ήδη έχει συγκεντρώσει 9 βαθμούς: «Όταν μια ομάδα παίζει, θέλει να κερδίσει και αυτό θέλουμε να πετύχουμε».

Σχετικά άρθρα