Ο Χαβιέ Μπαρδέμ έρχεται στην Ελλάδα!

24 Οκτωβρίου 2014

Ινκόγκνιτο στην Ελλάδα έρχεται ο Χαβιέ Μπαρδέμ. Σύμφωνα με πληροφορίες καθημερινής εφημερίδας, ο Ισπανός ηθοποιός έχει ήδη κάνει τις πρώτες του επαφές μέσω του Γερμανού μάνατζερ του με την εταιρεία παραγωγής Showtime Production του Παντελή Καλατζή, για να πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία που ετοιμάζεται.

Αυτός ειναι και ο λόγος που θα έρθει στη χώρα μας, προκειμένου να συζητήσει και από τις λεπτομέρειες, ώστε αν τελικά πάνε όλα καλά, να πέσουν οι υπογραφές και να ξεκινήσει η προετοιμασία.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ τα γυρίσματα αναμένεται να γίνουν την άνοιξη στην Ελλάδα και ο ηθοποιός δεν θα μείνει σε κάποιο ξενοδοχείο αλλά έχει επιλέξει πολυτελές συγκρότημα στα νότια προάστια αφού μαζί του θα είναι και η Πενέλοπε Κρουζ και τα παιδιά τους.


Eντωμεταξύ τελευταία φορά που εντοπίσαμε το Χαβιέ μαζί με την Πενελοπε Κρουζ ήταν στη Νοτια Αφρική και συγκεκριμένα πήγαν για τα γυρισματα της νεας ταίνιας του.

Σε χαλαρές οικογενειακές στιγμές στο Κέιπ Τάουν πέτυχε ο φυτογραφικός φακός την Πενέλοπε Κρουζ και τον Χαβιέ Μπαρδέμ, με τον δίχρονο Λεονάρντο και την ενός έτους Λούνα, να κάνουν βόλτα σε πάρκο της πόλης της Νότιας Αφρικής.

Το Χολιγουντιανό ζευγάρι βρίσκεται εκεί, λόγω των γυρισμάτων του 45χρονου σταρ τη νέα του ταινία «The Last Face», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τη Σαρλίζ Θερόν.

Δείτε φωτογραφίες

Penelope_Cruz-1

Penelope_Cruz-4

Penelope_Cruz-2

Penelope_Cruz-5

Penelope_Cruz-6

Penelope_Cruz-11ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...