Πρόωρο τέλος για Νας;

Τελειώνει η καριέρα του Στιβ Νας, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, καθώς ο τραυματισμός του 40χρονου πλέι μέικερ των ΛΑ Λέικερς στην πλάτη είναι πολύ πιο σοβαρό από τις αρχικές εκτιμήσεις.

Όπως ενημέρωσαν οι «λιμνάνθρωποι», από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε ο έμπειρος παίκτης διαπιστώθηκε ότι έχει πειραχτεί ένα νεύρο, γεγονός που σημαίνει πως δεν θα μπορέσει να προπονείται στο εξής και θα χάσει σχεδόν όλη τη σεζόν!

Στις δηλώσεις που έκανε ο Νας δεν είπε ότι σκέφτεται να κλείσει την καριέρα του, ωστόσο, εξέφρασε τη στεναχώρια του για την εξέλιξη που είχε το πρόβλημα με την υγεία του.

«Είμαι ιδιαίτερα απογοητευμένος. Δούλεψα πολύ σκληρά για να μπορέσω να σταθώ σε υψηλό επίπεδο την χρονιά που ξεκινάει, αλλά δυστυχώς αυτό δεν είναι εφικτό. Ο συγκεκριμένος τραυματισμός έκανε την κατάσταση μου εξαιρετικά δύσκολη. Εφέτος θα υποστηρίζω την ομάδα μου από τον πάγκο και θα επικεντρωθώ στην αποθεραπεία μου για να μην αντιμετωπίσω ξανά παρόμοιο πρόβλημα», τόνισε ο Νας, τη στιγμή που τα μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ αναφέρουν ότι ο άσος των Λέικερς σκέφτεται να ανακοινώσει το τέλος της καριέρας του.

Σχετικά άρθρα