Τα είπε με Αργεντινούς και Κοσίτσκι ο Λαμέλα

Διαβάστε ακόμα:

Γκολάρα από Λαμέλα (video)

Ο Λαμέλα είναι ο πρωταγωνιστής του αγώνα της Τότεναμ με τον Αστέρα. Σημείωσε ένα απίθανο γκολ του οποίου το βίντεο κάνει το γύρο του κόσμου. Ο Αργεντινός μέσος γνωρίζει πως έχει πετύχει κάτι μοναδικό, σπάνιο και εξαιρετικά δύσκολο. Μία έμπνευση της στιγμής που του βγήκε και τον έκανε σημείο αναφοράς στο ματς Τότεναμ-Αστέρας και όχι μόνο.

 

Από την άλλη μεριά υπάρχει και ο τερματοφύλακας που το δέχτηκε. Ετυχε ή μάλλον ατύχησε να είναι αυτός του Αστέρα. Ο Τόμας Κοσίτσκι δηλαδή. Ο Σλοβάκος γκολκίπερ πλησίασε μετά το τέλος του αγώνα τον Λαμέλα με τους δύο ποδοσφαιριστές να κάνουν πλάκα μεταξύ τους και το τερματοφύλακα των Αρκάδων να του δίνει τα συγχαρητήριά του για αυτό που προσέφερε σε όλους μας. Ένα γκολ το οποίο θα κουβεντιάζουμε για μέρες το πώς μπήκε, τι σκέφτηκε ο παίκτης και άλλα πολλά.

 

Οι Αργεντινοί του Αστέρα με τη σειρά τους είχαν την ευκαιρία να τα πουν με τον συμπατριώτη τους για αρκετή ώρα αφού η κοινή χώρα καταγωγής ήταν η αφορμή για συζητήσεις ποδοσφαιρικές και όχι μόνο. Ο Λαμέλα φανερά χαρούμενος γι΄αυτήν τη συνάντηση ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Αστέρα αλλά και σε κάθε παίκτη ξεχωριστά.

 

Κοινός γνωστός της παρέας των Αργεντινών ήταν ο Πάμπλο Μάσα καθώς ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα και ο Λαμέλα γνωρίζονται πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στην Ρίβερ  Πλέιτ!

πηγή: arcadiasports.gr

Σχετικά άρθρα