Χορεύει Μότσαρτ με το στήθος και έχει 26 εκατομμύρια views

24 Οκτωβρίου 2014

Ενα μοντέλο από το Λας Βέγκας έκανε θραύση στο youtube όταν ανέβασε βίντεο στο οποίο έκανε twerking με το στήθος της, υπό τον ρυθμό της «Μικρής Νυχτερινής Μουσικής» (Eine kleine Nachtmusik) του Μότσαρτ.

Η Sara X, με τα πολλά τατουάζ και τα πλούσια... ελέη που χόρευαν με συγχρονισμό που αγγίζει επαγγελματικά επίπεδα, είδε το βίντεό της να γίνεται viral, αφού είχε 26 εκατομμύρια views σε μόλις μία εβδομάδα!

«Οι περισσότεροι από αυτούς που λένε αρνητικά πράγματα για τον χαρακτήρα μου ή το παλαιότερο επάγγελμά μου δεν καταλαβαίνουν πως το βίντεο αυτό είναι χιουμοριστικό και με μοναδικό στόχο να δείξω στον κόσμο το στήθος μου», λέει με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Sara X και προσθέτει πως «δεν θα είμαι πολύ θλιμμένη όταν τα 15 λεπτά δημοσιότητας περάσουν, αφού είναι λίγο ανησυχητικό ο μανάβης της γειτονιάς μου να με αποκαλεί "το κορίτσι με το στήθος που χορεύει Μότσαρτ" όταν με βλέπει», δηλώνει στην Daily Μail.

Με το εγχείρημά της κατάφερε να συγκεντρώσει χρήματα για ένα ίδρυμα έρευνας για τον καρκίνο του μαστού, ενώ η εκτέλεση που επέλεξε είναι από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα της Βιέννης.

 Πηγή axortagos.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....