Πως θα μας επηρεάσει η σημερινή έκλειψη Ηλίου; Από τον Μάνο Μηκίδη

24 Οκτωβρίου 2014

Στις 24/10 και ώρα 00:45 πραγματοποιείται μερική έκλειψη ηλίου στο ζώδιο του Σκορπιού. Θα επηρεάσει έντονα τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λεοντές, Σκορπιούς, Υδροχόους) ειδικά τους γεννημένους το Ά δεκαήμερο ( αυτούς που γεννήθηκαν τις πρώτες μέρες) κι όσους ανήκουν στην τελευταία μοίρα των παρορμητικών ζωδίων (Κριοί, Ζυγοί).

Η έκλειψη αυτή «κλείνει» ουσιαστικά τον κύκλο των εκλείψεων που ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2012, φέρνοντας ''κλιμακωτες'' αλλαγές στα σταθερά ζώδια καθ’όλη τη διάρκεια της περασμενης διετίας μέχρι κι σημερα.

Αφού επαναπροσδιορίστηκαν αξιες, σχέσεις και προσανατολισμοί ζωής, προχωράμε τώρα στο επόμενο βήμα.

Στο φαινόμενο συμμετέχουν Πλούτωνας, Ποσειδώνας, Κρόνος και Αφροδίτη. Όπως καθετί που συνδέεται με τον Σκορπιό έτσι και τώρα το ενδιαφέρον στρέφεται σε θέματα ερωτικού πάθους και οικονομικών δοσοληψιών.

Κάποιες σχέσεις που δεν έχουν αποκτήσει γερές βάσεις θα κλονιστούν καθώς πολλά προβλήματα θα εμφανιστούν και δε θα μπορούν να δοθούν λύσεις.
Η υπέρβαση που απαιτείται μπορεί να γίνει εφικτή μόνο αν έχουμε «δουλέψει»  τις φοβίες-ανασφάλειές μας , οτι τελικα μας μπλοκαρει δηλαδη.

Βαρύτητα ακόμη θα πρέπει να δοθεί στα επαγγελματικά-οικονομικά μας ζητήματα, καθώς πρέπει να αποφύγουμε να λάβουμε οποιαδήποτε σοβαρή απόφαση αφορά το μέλλον επενδύσεων, αγορών, πωλήσεων, συμβιβασμών δανείων κτλ. …

Ένα λάθος τώρα μπορεί να κοστίσει αργοτερα ακριβά , διότι αυτό που συμφωνείται στη διάρκεια του φαινομένου έχει «κρυφές-σκοτεινές» πλευρές, δύσκολα αντιληπτές….

Αφήνοντας πίσω τον μήνα Οκτώβριο (με τις εκλείψεις) πολλοί  θα συνειδητοποιησουν μια βαθιά αλλαγή στη ζωή τους, είτε γιατί οι ιδιοι την αποφασίσαν, είτε γιατί οι άλλοι τους την «επέβαλαν».

Όπως και να είναι όμως, το τελικό αποτελεσμα θα είναι θετικό αφού ότι εκλείπει-τελειώνει γίνεται μόνο γιατί πρέπει να ανοιχθεί ο δρόμος για το καινούριο


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...