Δύσκολη έξοδος στα Χανιά

Στα Χανιά δοκιμάζεται σήμερα το απόγευμα η ΑΕΚ, στο εναρκτήριο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β΄ Εθνικής. Για τον 2ο όμιλο, ο Ολυμπιακός Βόλου θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Με στόχο να κάνει το 3Χ3 θα παραταχθεί στο γήπεδο των Περιβολίων η Ένωση (18:00, Ote Sports) απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ιδιαίτερα μέσα στην έδρα του.
Όπως και η ΑΕΚ, έτσι και το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου δεν έχει ηττηθεί στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος (ισοπαλία και νίκη), γεγονός που καθιστά ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή των «κιτρινόμαυρων».
Το πρόβλημα για τον Τραϊανό Δέλλα είναι ο Ανάκογλου, ο οποίος λόγω τραυματισμού δεν ακολούθησε την αποστολή στα Χανιά. Από κει και πέρα οι υπόλοιποι παίκτες είναι «ετοιμοπόλεμοι».
Στο εθνικό στάδιο του Βόλου ο τοπικός, Ολυμπιακός, θα επιδιώξει να πάρει την πρώτη εφετινή του νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς (16:00, OTE Sport). Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα (ήττα εντός από Ζάκυνθο κι εκτός από τον Ηρακλή) και θέλουν πάση θυσία το «τρίποντο».

Σχετικά άρθρα