Φαγιέ: «Μας πείσμωσε η ήττα από τον ΠΑΟΚ»

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι» στην πρεμιέρα της Basket League πείσμωσε σύμφωνα με τον Μουχάμαντ Φαγιέ το Ρέθυμνο, που αντιμετωπίζει αύριο Σάββατο (25/10, 17:00) τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα για την 3η αγωνιστική.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς όπως όλα και θα «κυνηγήσουμε» μέχρι τέλους το θετικό αποτέλεσμα», επισήμανε ο Χάρης Κουλουριώτης, συνεργάτης του Θανάση Σκουρτόπουλου στην τεχνική ηγεσία του Ρεθύμνου Aegean και εξήγησε: «Η συγκέντρωση και η άμυνα είναι τα στοιχεία που πρέπει να έχουμε σε μεγάλο βαθμό ώστε να πάρουμε τη νίκη. Ο Κόροιβος Αμαλιάδας είναι μία νέα ομάδα που διαθέτει ταλέντο και έμπειρους παίκτες και στην έδρα του παίζει αρκετά καλά».

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη του θα αναζητήσει στην Αμαλιάδα το Ρέθυμνο όπως επισήμανε ο Φαγιέ: «Όλοι οι αγώνες είναι εξίσου σημαντικοί. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη, η οποία θα είναι η πρώτη εκτός έδρας. Η ήττα από τον ΠΑΟΚ μας έχει πεισμώσει. Η ομάδα μου όπως όλοι γνωρίζουν, έχει πολύ ταλέντο στην επίθεση αλλά το «κλειδί» για τη νίκη είναι η καλή αμυντική λειτουργία και τα ριμπάουντ. Ο αντίπαλος μας διαθέτει παίκτες που σκοράρουν αρκετά και εμείς πρέπει να βρούμε τον τρόπο για να τους σταματήσουμε».

Σχετικά άρθρα