«Ερυθρόλευκη» πρεμιέρα στη Volleyleague

Με στόχο την κατάκτηση του 28ου Πρωταθλήματος της ιστορίας του αρχίζει το Σάββατο τους αγώνες του στη Volleleague ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά υποδέχεται (20:00, Novasports 3) τον Παμβοχαϊκό στο Ρέντη σε αγώνα της 1ης ημέρας της διοργάνωσης και θέλει να ξεκινήσει με τρίποντο την πορεία της προς τον τίτλο.

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ τους σε σχέση με την περασμένη περίοδο όπου κατέκτησαν και το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο αλλά ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Νέα μέλη της ομάδας του Δημήτρη Καζάζη είναι ο Αμερικανός διαγώνιος Κάρσον Κλαρκ, ο Ουκρανός ακραίος Αντρέι Ντιάσκοφ, ο διεθνής Έλληνας πασαδόρος Κώστας Προύσαλης, οι κεντρικοί Παναγιώτης Πελεκούδας, Γιάννης Τακουρίδης και ο διαγώνιος Ενέα Τζελάτι.

Ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Καζάζης μιλώντας για τους στόχους της ομάδας αλλά και την πρεμιέρα με τον Παμβοχαϊκό τόνισε: «Δεν θα κρυφτούμε. Είμαστε το φαβορί για το Πρωτάθλημα αλλά θα πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα έχει ενισχυθεί πάρα πολύ αφού όλες οι εισηγήσεις μου έγιναν δεκτές από την διοίκηση. Ελπίζω να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και πολλές κούπες. Στόχος του Ολυμπιακού είναι φυσικά η κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Είναι ο πρώτος μας στόχος. Ελπίζω να γίνει ένα καλό Πρωτάθλημα. Όσο αφορά τον αγώνα με τον Παμβοχαϊκό περιμένω να γίνει ένα δυνατό παιχνίδι αλλά ο καλός Ολυμπιακός δεν θα έχει πρόβλημα. Ο αντίπαλος μας έχει ενισχυθεί σημαντικά και θέλει προσοχή».

Σχετικά άρθρα