Μάνταλος: «Πετύχαμε τον στόχο μας»

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της ΑΕΚ Πέτρος Μάνταλος τόνισε μετά το τέλος του παιχνιδιού ότι η Ένωση πέτυχε τον σκοπό της (νίκη και απόλυτο) ενώ προς τιμήν του παραδέχθηκε ότι στο γκολ του ήθελε να κάνει σέντρα.

«Σίγουρα είναι μία καλή ομάδα τα Χανιά. Είχαμε δύσκολο έργο. Στο πρώτο μέρος ήμασταν νευρικοί. Στο δεύτερο μέρος παρουσιαστήκαμε πολύ καλύτεροι από το πρώτο. Πήραμε τη νίκη και πετύχαμε το απόλυτο που ήταν ο στόχος μας. Η αλήθεια είναι πως στο γκολ ήθελα να κάνω σέντρα. Η μπάλα πήγε πιο ψηλά και τελικά πήγε μέσα», είπε αρχικά ο νεαρός ποδοσφαιρστής της Ένωσης ενώ ερωτηθείς εάν είναι ο ηγέτης της ομάδας υποστήριξε: «Δεν νομίζω να πω πως είμαι ηγέτης, δεν μπορώ να αποδεχθώ αυτόν τον τίτλο. Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω να φτάσουμε στη νίκη», δήλωσε ο διεθνής μέσος.

Πλατέλλας: «Είμαστε μεγάλη ομάδα και τα καταφέραμε»

Στις δυσκολίες της αναμέτρησης στάθηκε ο Βαγγέλης Πλατέλλας, ενώ τόνισε πως η ΑΕΚ έφθασε στη νίκη γιατί είναι μεγάλη ομάδα: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σήμερα. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα όμως. Ξέραμε τι μας περιμένει. Σε όλη την διάρκεια του αγώνα, παίξαμε για τη νίκη. Είμαστε μεγάλη ομάδα και τα καταφέραμε. Όποιος παίζει στην ΑΕΚ πρέπει να προσπαθεί να δώσει το 100%».

Σχετικά άρθρα