Δέλλας: «Η ΑΕΚ δεν συμβιβάζεται με την ισοπαλία»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Τραϊανός Δέλλας, τόνισε στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι ότι είναι ευχαριστημένος από την νίκη της ομάδος του αλλά όχι και από την εμφάνιση αυτής.

«Η εμφάνιση μας δεν ήταν καλή, όμως παίξαμε με μια δυνατή ομάδα που παίζει καλή άμυνα. Είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοση μας, είχαμε τον έλεγχο του ματς και φάσεις για να το τελειώσουμε. Δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες, ήταν ένα παιχνίδι που δεν είχε ποιότητα και στηρίχθηκε στην δύναμη. Πήραμε την νίκη και κοιτάμε μπροστά. Ήταν πολύ όμορφο το γκολ του Μάνταλου. Οι στημένες φάσεις είναι σημαντικές στην Β΄ Εθνική . Προσπαθούμε να δουλεύουμε και να παίρνουμε πράγματα από αυτές», τόνισε αρχικά.

Ερωτηθείς στο εάν πίστευε στη νίκη απάντησε: «Πάντα πιστεύω στη νίκη. Είχαμε πρόβλημα στο κέντρο. Οι αλλαγές μας έγιναν για να κρατήσουμε την μπάλα και να πάρουμε το ματς. Όταν έχεις να κάνεις με ομάδες που παίζουν κλειστά, δεν είναι εύκολο να βάζεις γρήγορα γκολ και να δείχνεις την διαφορά ποιότητας που έχεις σαν ομάδα. Στο πρωτάθλημα μετρούν οι βαθμοί και σήμερα είναι σημαντικό που τους πήραμε», ήταν η απάντηση του ενώ για το εάν συμβιβάστηκε κάποια στιγμή με την ισοπαλία υποστήριξε: «Όταν είσαι στη ΑΕΚ δεν συμβιβάζεσαι με την ισοπαλία. Οι δύο αλλαγές που έκανα ήταν για να πάρουμε το ματς».

Σχετικά άρθρα