Πρωτοφανής διασυρμός του Πανιωνίου από τα Τρίκαλα!

Πρωτοφανής διασυρμός για τον Πανιώνιο, που ηττήθηκε με διαφορά 38 πόντων από τα Τρίκαλα μέσα στην Νέα Σμύρνη (98-60).

Οι… φωστήρες της «κυανέρυθρης» διοίκησης διέκοψαν την περασμένη Δευτέρα (20/10) την συνεργασία τους με τον Θανάση Παπαχατζή μετά από 12 ημέρες παρουσίας στον πάγκο της ομάδας και την ήττα με διαφορά 13 πόντων (77-64) στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ, γιατί δεν χρησιμοποιήθηκαν για πολύ ώρα οι μικροί… Σήμερα ήρθαν ως φυσική συνέπεια τα χειρότερα. Ούτε οι νεαροί παίκτες πήραν σοβαρό χρόνο συμμετοχής και επιπλέον ο Πανιώνιος διασύρθηκε γνωρίζοντας μια από τις μεγαλύτερες ήττες της ιστορίας του.

Η επαγγελματική ομάδα των Τρικάλων κυριάρχησε στο παρκέ μετά τα πρώτα λεπτά της πρώτης περιόδου και με επιμέρους σκορ 27-11 πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα στο +24 (52-28). Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ουσιαστικά χωρίς αντίσταση από τον Πανιώνιο, αύξησαν την διαφορά και έφτασαν με… περίπατο στην κατάκτηση δύο πολύτιμων βαθμών στην προσπάθεια τους να αποφύγουν τις «περιπέτειες» του υποβιβασμού.

Σε αντίθεση με τα Τρίκαλα, ο «Ιστορικός» έχει αρχίσει με δύο εντός έδρας ήττες από Κολοσσό και την θεσσαλική ομάδα και αρκετές παλινωδίες και η προσπάθεια για παραμονή πρέπει να είναι πολύ μεγάλη στην συνέχεια.

Τα δεκάλεπτα: 17-25, 28-52, 42-76, 60-98.

Σε λίγο περισσότερα

Σχετικά άρθρα