Σα Πίντο: «Δεν μας έδωσαν πέναλτι»!

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο τόνισε ότι το 1-1 απέναντι στον Εργοτέλη αδικεί τον Ατρόμητο, ο οποίος σύμφωνα με τον προπονητή του δικαιούταν τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σήμερα θέλαμε πολύ να κερδίσουμε. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες παρά το γεγονός ότι μας έλειπαν τρεις σημαντικοί παίκτες. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι άδικο για μας. Είχαμε στην απόδοση μας μια πτώση γι αυτό θα πρέπει να ισορροπήσουμε την άμυνα με την επίθεση.

Δεν μας έδωσαν ένα πέναλτι και αυτές οι λεπτομέρειες στο ποδόσφαιρο κάνουν την διαφορά. Όπως είπα και πριν πρέπει να ισορροπήσουμε την άμυνα με την επίθεση. Το ίδιο συνέβη και κόντρα στον ΠΑΟΚ. Με μια-δυο ευκαιρίες στην άμυνα δεχόμαστε γκολ κι αυτό πρέπει να αλλάξει.

Οι επιλογές μου σήμερα ήταν περιορισμένες στην επίθεση και αναγκάστηκα να βάλω ένα παιδί 16 ετών, τον Λημνιό. Στο 90% στα θέματα της άμυνας είμαι ευχαριστημένος. Θεωρώ ότι μας αδικεί το αποτέλεσμα, αξίζαμε τη νίκη, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε στη συνέχεια τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση».

Για τις αλλαγές που έκανε: «Είχα προετοιμάσει τον Λημνιό και σωματικά και ψυχολογικά γι αυτό και τον εμπιστεύτηκα. Γι αυτό που θέλαμε εκείνη την στιγμή ήταν ο κατάλληλος, με ικανότητες στο ένας εναντίον ενός και διεισδυτικότητα.

Τον έβαλα στον αγώνα γιατί ήθελα την κάθετη πάσα και ταχύτητα, όπως άλλωστε και τον Κιβρακίδη που έχει τα ίδια χαρακτηριστικά. Ο Αγκουαζί έχει μεγάλη ποιότητα και εμπειρία και τον έβαλα στον αγώνα επειδή ο Δημούτσος είχε ένα πρόβλημα και δεν μπορούσε να συνεχίσει».

Σχετικά άρθρα