Συγκλονιστικό βίντεο για τις αυτοκτονίες συνανθρώπων μας: Ασε πίσω το σκοτάδι

26 Οκτωβρίου 2014

Μπορεί ένα μονόλεπτο βίντεο να συμπυκνώνει τον πόνο, την αγωνία, το μεταίχμιο του ανθρώπινου νου όταν βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας; Μπορεί να συμπεριλάβει όλη την αγωνία του απεγνωσμένου συνανθρώπου μας που οδηγείται στην απονενοημένη πράξη της αυτοκτονίας;

Όπως αναφέρει το Flashnews ο σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης, με αφορμή την αύξηση των αυτοκτονιών στην Κρήτη προσπάθησε μέσα από αυτό το βίντεο να αφυπνήσει συνειδήσεις και να δώσει ένα χέρι βοήθειας.

Ο κ. Παπαδουλάκης προσέφερε δωρεάν το βίντεοπ στην Περιφέρεια Κρήτης για να συμπεριληφθεί στην προσπάθεια που γίνεται για τον περιορισμό του φαινομένου.

Πρόκειται για ένα βίντεο της Περιφέρειας Κρήτης, που θα προβληθεί σε τοπικά και αθηναικά Μέσα ενημέρωσης για την στήριξη των συνανθρώπων μας που εκδηλώνουν αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές και προσδοκάται ότι θα συντελέσει στην πρόληψη-αποφυγή του φαινομένου.

«Άφησε πίσω το σκοτάδι της απελπισίας. Ακολούθησε το φως της ζωής», είναι η προτροπή του βίντεο που προβλήθηκε σε ημερίδα για τις αυτοκτονίες η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο το πρωί της Παρασκευής.

 
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιατί δε φεύγουμε από σχέσεις που μας κάνουν κακό
Καλησπερα σας ειμαι 25 χρονων και εχω μια...
Σχέση: Όταν ο άνδρας δε θέλει να είστε συνέχεια μαζί
Καλησπερα σας ονομαζομαι εφη και ειμαι 33...