Τις πληγείσες περιοχές γνωστοποίησε η Περιφέρεια Αττικής

26 Οκτωβρίου 2014

Τις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές γνωστοποίησε ήδη η Περιφέρεια Αττικής στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. 

Μέχρι αύριο η Περιφέρεια αναμένεται να ολοκληρώσει τον σχεδιασμό των χαρτών με τις πληγείσες από την πλημμύρα περιοχές και να συντάξει τις τεχνικές εκθέσεις που θα διαβιβασθούν στην αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ώστε να εκδοθεί η απόφαση οριοθέτησης των πληγεισών περιοχών εντός των οποίων θα αποζημιωθούν θεομηνιόπληκτοι.

Συγχρόνως, από τη Δευτέρα Επιτροπές της Περιφέρεια θα ξεκινήσουν τις καταγραφές των ζημιών στις επιχειρήσεις, ύστερα από αίτημα των τελευταίων. Οι επιχειρήσεις θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις αποζημίωσης στην αυτοτελή δ/νση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής.


Μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός των χαρτών με τις πληγείσες από την πλημμύρα περιοχές, από την Περιφέρεια Αττικής, και να συνταχθούν οι τεχνικές εκθέσεις που θα διαβιβαστούν στην αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Υποδομών. 

Στη συνέχεια θα εκδοθεί η απόφαση οριοθέτησης των περιοχών που επλήγησαν, στις οποίες θα αποζημιωθούν όσοι είδαν την περιουσία τους να καταστρέφεται. Από τη Δευτέρα Επιτροπές της Περιφέρειας θα ξεκινήσουν τις καταγραφές των ζημιών στις επιχειρήσεις, ύστερα από αίτημα των τελευταίων. 

Οι επιχειρήσεις θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις αποζημίωσης στην αυτοτελή δ/νση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής (Συγγρού 15-17, Τ.Κ. 11547, τηλ. επικοινωνίας 2132063663 και 2132063655). 

Real.gr ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...