Δούρου: Σκοπίμως με απέκλεισαν από την σύσκεψη για τις πλημμύρες

26 Οκτωβρίου 2014

Δεν την προσκάλεσαν για «προφανή μικροκομματικά οφέλη», όπως δηλώνει η ίδια, στην σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας, υπό τον πρωθυπουργό

Ανακοίνωση με την οποία αφήνει αιχμές για τον τρόπο που την αντιμετώπισαν υπηρεσιακοί και αρμόδιοι φορείς εξέδωσε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Αιχμές για την απουσία της από την σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας, υπό τον πρωθυπουργό, αφήνει με ανακοίνωση που εξέδωσε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Η κ. Δούρου υποστηρίζει ότι οι συμμετέχοντες στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για τις πλημμύρες δεν την προσκάλεσαν «για προφανή μικροκομματικά οφέλη».

«Η ενέργεια αυτή είναι αποκαλυπτική του πώς αντιλαμβάνεται η σημερινή κυβέρνηση το ρόλο και την αποστολή της δευτεροβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ως ρόλο εκτελεστικού βραχίονα, συμπληρωματικού της κεντρικής εξουσίας, χωρίς λόγο. Σήμερα, που οι πολίτες των δήμων της Αττικής μετρούν τις πληγές που άφησαν πίσω τους οι πλημμύρες, βρισκόμαστε μπροστά σε μια πολιτική αποκλεισμών για προφανή μικροκομματικά οφέλη. Μια πολιτικάντικη πολιτική που ευθύνεται για το γεγονός ότι εν έτει 2014 η αντιπλημμυρική προστασία παραμένει ζητούμενο» τονίζει στην ανακοίνωσή της.


Madata.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Osho (Bhagwan Shree Rajneesh)
Η Σκέψη της ημέρας
Osho (Bhagwan Shree Rajneesh)