Πού παίζουν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Ενδιαφέρον έχει να δούμε που αγωνίζονται οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ για τον όμιλο του Γιουρόπα Λίγκ στον οποίο και συμμετέχει.

Για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γαλλίας η Γκιγκάμπ υποδέχεται σήμερα τη Νις. Η ομάδα του Ζοσελίν Γκουρβενέκ θέλει να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας (ισοβαθμεί στην 18η θέση με την Καέν με εννέα βαθμούς, μόλις έναν περισσότερο από την ουραγό Λανς) και στο αυριανό παιχνίδι θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, κάτι που μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει.

Ακόμη, τη Δευτέρα συνεχίζει η Ντιναμό Μινσκ την προσπάθειά της στα πλέι οφ του πρωταθλήματος Λευκορωσίας, οπότε και αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ. Η Ντιναμό Μινσκ εξακολουθεί να διεκδικεί τον τίτλο από την πρωταθλήτρια ομάδα της Μπάτε Μπόρισοφ, από την οποία υπολείπεται τρεις πόντους στη βαθμολογική κατάταξη των πλέι οφ.

Η Φιορεντίνα από την πλευρά της, δοκιμάζεται στο Μιλάνο με την Μίλαν . Σε αυτή την αναμέτρηση για τους Βιόλα, το κενό του Πιζάρο αναμένεται να καλύψει ο Μπαντέλι. Για την τετράδα των χαφ, σίγουροι θεωρούνται οι Ακουϊλάνι, Μπόρχα Βαλέρο, Μάτι Φερνάντεζ και ένας από τους Βάργκας και Κούρτιτς.

Όσο για το επιθετικό δίδυμο, θεωρείται δεδομένο ότι αυτό θα αποτελείται τους Μπαμπακάρ και Κουαδράδο.

Σχετικά άρθρα