Πήρε μπράβο, αλλά θα πληρώσει πρόστιμο

Αυστηροί είναι οι κανονισμοί της UEFA για κάθε παράπτωμα και ο ΠΑΟΚ που βρίσκεται υπό επιτήρηση, δεν πρόκειται να ξεφύγει από τον κανόνα. Οι επιτελείς του Δικεφάλου του Βορρά εισέπραξαν μπράβο για την γενικότερη λειτουργία και οργάνωση στο παιχνίδι με την Φιορεντίνα, όμως οι πυρσοί που άναψαν και τα λέιζερ που χρησιμοποιήθηκαν, δημιουργούν προβλήματα και θα φέρουν ένα «ενισχυμένο» πρόστιμο για τον ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα ο  Ελβετός παρατηρητής που ήταν στην Τούμπα κατέγραψε  τα πάντα, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο Ελβετός παρατηρητής αργά το βράδυ της Πέμπτης μετά το τέλος του αγώνα, αναφέρθηκε στα κακώς κείμενα, αλλά σε γενικές γραμμές έδωσε συγχαρητήρια στους επιτελείς του ΠΑΟΚ για την εικόνα της Τούμπας. Κυρίως, εστίασε την αναφορά του, στην οργάνωση για την τέλεση του αγώνα, στην αυξημένη παρουσία ανδρών ασφαλείας που έκαναν σωστά το έργο τους.

Πάντως έγραψε για 11+3 πυρσούς που άναψαν οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Ο Ελβετός παρατηρητής της UEFA έγραψε στην έκθεσή του (και το είπε στους επιτελείς του ΠΑΟΚ) για τους πυρσούς που άναψαν λίγοι οπαδοί του Δικέφαλου. Τόσο πριν από την έναρξη του παιχνιδιού κατά την είσοδο των δύο ομάδων στο γήπεδο, όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Συνολικά, στην καταμέτρησή του ανέφερε πως άναψαν 11 πυρσοί πριν από την έναρξη και 3 στη διάρκεια του αγώνα.

Στην έκθεσή του έκανε αναφορά και για τα λέιζερ που είχαν ορισμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ και γι’ αυτό τον λόγο υπήρξαν συνεχόμενες ανακοινώσεις.

Σχετικά άρθρα