Έξαλλος ο Μάρκος: «Όποιος θέλει να ακουστεί πετάει το όνομα “Σεφερλής”»!

26 Οκτωβρίου 2014

Ο Μάρκος Σεφερλής δεν κρύβεται και απαντάει σε όλα χωρίς φόβος και με πάθος. Σε πρόσφατη συνέντευξή του απάντησε και στο θέμα που ανέδειξε το govastileto.gr σχετικά με το θέμα της τεχνητής γονιμοποίησης των σκύλων που έκανε ο Χρήστος Νέζος, ξεσηκώνοντας τους φιλόζωους. «Όταν κάτι έχει τόσο μεγάλη απήχηση, φέρνει και ακραίες αντιδράσεις. Κάποιοι δεν μπορούσαν να διαχειριστούν όλο αυτό που συνέβη τις πρώτες μέρες και ήθελαν με κάποιον τρόπο να το χτυπήσουν. Όμως, όλη αυτή την ευθιξία θα ήθελα να τη δείξουν και σε άλλες, πραγματικά σοβαρές, καταστάσεις που ζούμε καθημερινά, όχι μόνο σε φάρσες. Αυτή η στοχοποίηση, που όποιος θέλει να ακουστεί πετάει το όνομα “Σεφερλής”, με ενοχλεί».

Θυμίζουμε ότι πέρα από τη φάρσα με τους ηλικιωμένους θύελλα αντιδράσεων σήκωσε ένα θέμα που προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 15 Οκτωβρίου στο «Mega με Μία». Πιο συγκεκριμένα, στο πρωινό του Μάρκου Σεφερλή έκαναν ζωντανή σύνδεση με ένα κτηνιατρείο στη Γλυφάδα, προκειμένου να μιλήσουν για το θέμα της τεχνητής γονιμοποίησης των σκύλων, μόνο που ο Χρήστος Νέζος (σ.σ συνεργάτης του πρωινού) δεν έμεινε εκεί αφού όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω προχώρησε και στον ερεθισμό του σκύλου ζωντανά στον αέρα της εκπομπής. 


Αυτό είδαν οι φιλόζωοι και αμέσως ξεσηκώθηκαν! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του govastileto.gr πήραν τηλέφωνο στο κανάλι και κατήγγειλαν το θέμα! Εμείς επικοινωνήσαμε σήμερα με την πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου κα. Αναστασία Μπομπολάκη, η οποία δε δίστασε να καταδικάσει αυτή την ενέργεια και να πει -όπως θα ακούσετε και παρακάτω- πως θα καταφύγουν στην εισαγγελία και σε μήνυση του καναλιού και της εκπομπής.  

«Δεν είχε κανένα επιστημονικό ενδιαφέρον, ούτε να πάρουν κάτι οι τηλεθεατές από το συγκεκριμένο θέμα ενημέρωσης της τεχνητής γονιμοποίησης του ζώου... Ούτε να προκαλέσουν ερεθισμό του ζώου προκειμένου να εκσπερματώσει... Καταδικάζουμε αυτή την ενέργεια του πρωινού, θα καταφύγουμε στην εισαγγελία και σε μήνυση του καναλιού και της συγκεκριμένης εκπομπής». 

Αυτό να σημειώσουμε είναι το δεύτερο επεισόδιο που δημιουργείται με το νέο πρωινό του Mega, το οποίο δεν πρόλαβε καν να ξεκινήσει και αντιμετωπίζει «καμπανάκι» για μηνύσεις! Βέβαια σήμερα ο Μάρκος Σεφερλής σχετικά με το πρώτο επεισόδιο, την ατυχής φάρσα στους ηλικιωμένους, ζήτησε δημόσια συγγνώμη. Αναμένουμε με ενδιαφέρον και την απάντησή του για το θέμα που ξεσήκωσε τους φιλόζωους.
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...