Αλαφούζος: «Άλλη μία νίκη έχει κλαπεί»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός , Γιάννης Αλαφούζος, αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη έκανε δηλώσεις στις οποίες υποστήριξε πως άλλη μία νίκη κλάπηκε.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννη Αλαφούζος στην κάμερα της NOVA:

«Είδαμε το παιχνίδι άλλη μία νίκη έχει κλαπεί. Ο Παναθηναϊκού θα συνεχίσει με ήθος και με αρχές να χτίζει μία ομάδα και είδαμε ότι αυτά όλα αποδίδουν».

Και συνέχισε λέγοντας πως: «Επαναλαμβάνω δεν ξέρω αν το έχει αντιληφθεί ο κόσμος, πριν από λίγο είχε αποκαλυφθεί ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μιλούσε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ ο ένας είχε κινέζικο και ο άλλος πακιστανικό τηλέφωνο. Και αυτά είναι αποκαλύψει ς που έχουν γίνει από την ελληνική δικαιοσύνη. Δεν είναι ούτε φαντασιώσεις δικές μας ούτε κανενός άλλου. Αυτό εξηγεί το ήθος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θα επιμείνουμε και με τις αποκαλύψεις μας και με την προσπάθεια που κάνουμε σε επίπεδο αρχών και ήθους. Δεν ξέρω αν θα κερδίσουμε θεωρώ υπεύθυνη την κυβέρνηση που ανέχεται την βαθύτατη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα το εκφράσουμε ποικιλοτρόπως. Αλλά αυτή η κατάσταση της ανομία δεν μπορεί να συνεχιστεί».

Σχολιάζοντας την διαιτησίας τόνισε πως «η διαιτησία δεν ήταν η καλύτερη».

Σχετικά άρθρα