«Βράζουν» με τη διαιτησία στον Παναθηναϊκό

Άπαντες στον Παναθηναϊκό εξέφρασαν σφοδρά παράπονα για τη διαιτησία του ντέρμπι, τόσο στις δηλώσεις του όσο και στα αποδυτήρια του Τριφυλλιού. Στάθηκαν στη φάση του Πέτριτς που κοντρόλαρε με το στήθος και δόθηκε χέρι αλλά και στα πολλά φάουλ γύρω από την περιοχή που καταλογίστηκαν υπέρ του Ολυμπιακού.

«Αν έχεις 20-25 φάουλ κοντά στην αντίπαλη περιοχή, έχεις περισσότερες πιθανότητες να απειλήσεις. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Είναι δύσκολο εδώ μέσα να παίξεις ποδόσφαιρο. Οι αντίπαλοι δεν μας έκαναν φάσεις», είπε ο Ζέκα σε δηλώσεις του.

Ακόμα πιο δεικτικός ο Λαγός . «Ο Ολυμπιακός μόνο από τις στημένες φάσεις μπορούσε να μας απειλήσει και είχε πάρα πολλές στημένες φάσεις. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε προσπαθήσαμε να παίξουμε επιθετικά, είχαμε μια ευκαιρία με τον Ατζαγκούν και την τελευταία φάση με τον Πέτριτς που έπρεπε να εξελιχθεί. Δεν ξέρουμε τι θα γίνονταν αλλά έπρεπε να εξελιχθεί», τόνισε αρχικά ο Λαγός και πρόσθεσε με ειρωνεία: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη διαιτησία σήμερα γιατί έπαιξε 50-50 και να ευχηθώ καλή συνέχεια». Στο ερώτημα τι έλειψε από τον Παναθηναϊκό, ο μέσος του Τριφυλλιού υπογράμμισε: «Δεν έλειπε κάτι. Εμείς προσπαθήσαμε για το αποτέλεσμα αλλά κάποιοι άλλοι δεν ήθελαν και έτσι ήρθε η ήττα. Έχουμε δύσκολη συνέχεια. Όλοι πρέπει να βελτιωθούμε για να ανέβει σιγά – σιγά και η ομάδα».

Σχετικά άρθρα