Με 18αδα ο Ολυμπιακός Β. στα Χανιά

Με δεκαοχτώ ποδοσφαιριστές στην αποστολή αναχώρησε σήμερα το πρωί για την Κρήτη ο Ολυμπιακός Βόλου για το παιχνίδι με τον ΑΟ Χανιά, το οποίο θα διεξαχθεί αύριο Τρίτη 28/10 στα Περιβόλια, για την 2η αγωνιστική της β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στο Βόλο έμειναν οι τραυματίες Ρόκας, Χιντζίδης, Κορνελάτος, ο ανέτοιμος Καρράς, ο τιμωρημένος Μπάρμπας και οι Αραπίτσας, Χρυσοστομίδης.

Οι 18 παίκτες που συμπεριλήφθησαν στην αποστολή είναι οι Κασμερίδης, Κολίτσι, Ζέρης, Γιαλούσης, Μακρυδημήτρης, Μαργαρίτης, Κεσίδης, Μαρτίνεθ, Πινάρες, Μέζα, Μπιτάνγκ, Θέος, Νικολιάς, Κούτσι, Διαμαντόπουλος, Σκοπελίτης, Καψιώτης και Ντινόπουλος.

Ο Νίκος Παντελής αναμένεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα. Με δεδομένη την απουσία του Μπάρμπα στα μετόπισθεν οι Γιαλούσης και Μακρυδημήτρης θα είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί. Ο Ζέρης θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ ο Μαργαρίτης, απόντος και του Χιντζίδη, θα παίξει ως αριστερός μπακ. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κασμερίδης, κάνοντας επίσημο ντεμπούτο με την φανέλα του Ολυμπιακού. Στη μεσαία γραμμή ο «πονοκέφαλος» του Νίκου Παντελή είναι ποιοι θα αγωνιστούν ως αμυντικά χαφ, καθώς δεν υπάρχουν λύσεις. Το πιθανότερο είναι να δούμε τους Μαρτίνεθ και Πινάρες, εκτός αν προτιμηθεί η λύση του νεαρού Κεσίδη, ο οποίος στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα αγωνίστηκε στο τελευταίο 20λεπτο. Από εκεί και πέρα, οι Μπιτάνγκ, Μέζα θα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι για το βασικό σχήμα και «παίζονται» δύο θέσεις, τις οποίες διεκδικούν οι Νικολιάς, Θέος, Κούτσι και Διαμαντόπουλος.

πηγή: goalpost.gr

Σχετικά άρθρα