Η μεγάλη ευθύνη του Μίτσελ!

27 Οκτωβρίου 2014

Αντάρτης ο Μήτρογλου. Το παλληκάρι δεν βάζει μυαλό. Ποιο είναι το αντάρτικό του; Καταργεί τον Μίτσελ! Αυτό έκανε για μια φορά ακόμα ο διεθνής σέντερ-φορ. Δεν αναγνωρίζει τον προπονητή του. Τον γράφει κανονικά. Πάνω από το νόμο του Μήτρογλου δεν υπάρχει ο νόμος της ομάδας. Ο νόμος του προπονητή.

Τις προάλλες νταηλίκι ο Μήτρογλου κτύπησε αυτός το πέναλτυ, με συνέπεια να ζοχαδιαστεί ο Τσόρι Ντομίγκεζ. Για σιγά, ρε. Εγώ, σου λέει ο άλλος, έχω εντολή από τον προπονητή να τα βαράω τα πέναλτυ. Ποιος συμπαίκτης και ποιος προπονητής, την έχει δει ο Μήτρογλου, η μπάλλα είναι δική του, η βούλα είναι δική μου, το πέναλτυ είναι δικό μου.

Εκτεθειμένος είναι ο Μίτσελ. Ο οποίος είχε πει πως ό, τι έγινε, έγινε, λύθηκε η παρεξήγηση, δεν πρόκειται να ξανασυμβεί, ήταν λάθος του Μήτρογλου, η απόφαση είναι να εκτελεί τα πέναλτυ ο Τσόρι.

Να, όμως που την ξανάκανε με Παναθηναϊκό ο Μήτρογλου, που με την ευκαιρία να πω ότι σα να μου φαίνεται πως έχει βαρύνει, έτσι δείχνει από την περπατησιά του. Γιατί, όμως, ξηγήθηκε αντιδεοντολογικά ο Μήτρογλου. Μία είναι η εξήγηση. Αισθάνεται ανασφαλής. Του λείπει το γκολ. Κι αν δεν το βρει σε φάση, θα το “κλέψει” με πέναλτυ. 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ