Επίσκεψη στο «Μητέρα»

27 Οκτωβρίου 2014

Το Κέντρο Προστασίας του παιδιού Αττικής η «Μητέρα» θα επισκεφτεί το μεσημέρι της Πέμπτης αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ. Αυτό ανακοίνωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ σεβόμενη το όνομα και την ιστορία της οφείλει να στέκεται αρωγός δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Καθόλη τη διάρκεια της σεζόν εκπρόσωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας, θα επισκέπτονται διάφορα Ιδρύματα και Οργανισμούς προσφέροντας υλική αλλά κυρίως ψυχολογική βοήθεια σε ανθρώπους όλων των ηλικιών. Στο πλαίσιο αυτό την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου στις 13.00, αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών μας αποτελούμενη από τους Γιάννη Ανέστη, Γιώργο Σαρρή, Δημήτρη Ανάκογλου, Βασίλη Ρόβα και Χρήστο Αραβίδη, θα επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Αττικής η «ΜΗΤΕΡΑ» (Λεωφόρος Δημοκρατίας 65, Ίλιο) όπου θα μοιράσουν δώρα στα μικρά παιδιά που φιλοξενούνται εκεί».

* * * Στο μεταξύ, την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου στις 13:30, αντιπροσωπεία «κιτρινόμαυρων» και συγκεκριμένα οι: Αλεξ Ντακόλ, Μιγκέλ Κορδέρο και Ντάρκο Ζόριτς, θα επισκεφτούν το κατάστημα ρολογιών VICHOS ITEMS στο Κολωνάκι (Κανάρη 8).

Πηγή: www.pamesports.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +77394+25654 - adTechUnit 9
Άγχος: Δυσκολία στην αναπνοή και πόνος στο στήθος
Το πρόβλημα μου είναι ότι αγχώνομαι με το...
Ψυχιατρική: Η κακή διάθεση και η έλλειψη ευχαρίστησης
Όλες οι μορφές ψυχοθεραπείας, κατά το...
Σχέση: Όταν δε σε συμπαθούν οι γονείς του συντρόφου σου
Το πρόβλημα είναι ότι οι γονείς του δεν...