Γερά… για τίτλο η Ντιναμό Μινσκ (videos)

Η Ντιναμό Μινσκ μπήκε… γερά στο κόλπο του τίτλου στο πρωτάθλημα της Λευκορωσίας, καθώς η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ για την 6η αγωνιστική (28η συνολικά) των πλέι οφ τίτλου νίκησε με 2-1 εκτός έδρας την Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ, και σε συνδυασμό με το 2-2 της ΜΠΑΤΕ στο «σπίτι» της Τορπέντο Ζοντίνο, βρέθηκε στο -1 (61-60) από την πρώτη θέση!

Η Ντιναμό Μινσκ παίζει μάλιστα στις 31 του μήνα εντός με την ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ, ματς που θα κρίνει πολλά για την υπόθεση τίτλος… Η Ντιναμό έμεινε πάντως για 5η αγωνιστική αήττητη (3-2-0) και πέτυχε την 3η σερί νίκη.
Στον αγώνα με την Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ (μάχεται για την 3η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη) βρέθηκε μάλιστα νωρίς πίσω στο σκορ. Μόλις στο 10′ έγινε το 1-0 με γκολ του Γκαλιούζα. Η Ντιναμό Μινσκ πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έτσι στο 21′ ο Αντάμοβιτς κατέβασε ωραία την μπάλα και ισοφάρισε… Στο 32′ ο Μόλος με πανέμορφο σουτ εντός περιοχής πέτυχε το 2-1 για την Ντιναμό Μινσκ. Σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα…  

Η Ντιναμό Μινσνκ αγωνίστηκε με τους: Ιγκνατόβιτς, Μόλος, Σίμοβιτς, Πολίτεβιτς, Τζα Τζετζέ, Νίκολιτς, Κάρποβιτς, Φιγκερέδο (90+3′ Ουντότζι), Στάσεβιτς, Κοντσεβόι, Αντάμοβιτς (48′ Ντιομαντέ).

Να θυμίσουμε πως η Ντιναμό Μινσκ στα πλέι οφ ξεκίνησε με μια ήττα και δυο ισοπαλίες, ενώ στην κανονική περίοδο βγήκε 2η (μετά από 22 αγωνιστικές), έχοντας δυο βαθμούς λιγότερους από την ΜΠΑΤΕ…

Σχετικά άρθρα