Λουτσέσκου: «Κίνητρο αυτή η νίκη»

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του και το αποτέλεσμα δήλωσε ο τεχνικός της Ξάνθης, Ράζβαν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν σημαντικό για μας να κερδίσουμε και να πάρουμε τους βαθμούς. Ερχόμασταν από το παιχνίδι με τον Πλατανιά που παίξαμε πολύ καλά, αλλά χάσαμε. Στο πρώτο ημίχρονο παρά το γεγονός ότι δημιουργήσαμε 4-5 ευκαιρίες για να σκοράρουμε και ο αντίπαλος δεν δημιούργησε καμία, ήμασταν αγχωμένοι.

Πιθανόν το ότι θέλαμε να κερδίσουμε πολύ μας το δημιούργησε το άγχος. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση και με περισσότερη θέληση. Πετύχαμε δύο γκολ και είχαμε κι άλλες ευκαιρίες. Είναι καλό το ότι κερδίσαμε σήμερα και ότι είχαμε ένα καλό παιχνίδι. Το πιο σημαντικό όμως είναι οι τρεις βαθμοί», είπε, αρχικά.

Για το γεγονός πως η Ξάνθη αυτή τη φορά τις ευκαιρίες τις έκανε γκολ: «Στα δύο τελευταία παιχνίδια χάσαμε τουλάχιστον 12 ευκαιρίες. Το σημαντικό είναι ότι δημιουργούμε φάσεις και βήμα-βήμα και με τις νίκες θα χτίσουμε καλύτερη αυτοπεποίθηση και θα σκοράρουμε πιο εύκολα. Δουλεύουμε πολύ στα τελειώματα, αλλά και η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο. Η νίκη αυτή μαζί με τις δύο καλές εμφανίσεις, μας δίνει κίνητρο για τη συνέχεια».

Για το Κύπελλο Ελλάδος: «Το Κύπελλο είναι ένας πολύ σημαντικός θεσμός. Πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά, δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, ο ΟΦΗ έχασε χθες και θα θέλει να κερδίσει. Πρέπει να είμαστε οργανωμένοι και με θέληση για να κερδίσουμε. Είμαστε στο ξεκίνημα της δουλειάς μας και τα δύο πρόσφατα παιχνίδια πρέπει να μας δώσουν αυτοπεποίθηση και τη δυνατότητα ότι μπορούμε να πάρουμε καλά αποτελέσματα»

Σχετικά άρθρα