Μπακαλιάρος με σπανάκι

<div class="ribbon">
<div class="ribbon-content">
<p class="item level1 dropdown"> </p>
</div>
</div>
<div class="container-fluid">
<div class="content-holder">
<div class="clearfix">
<div class="main-left">Υλικά
<ul>
<li>1 κιλό μπακαλιάρος ξαρμυρισμένος</li>
<li>1 κιλό σπανάκι</li>
<li>1 κρεμμύδι ξερό</li>
<li>3 κρεμμυδάκια φρέσκα</li>
<li>1 πράσο</li>
<li>1 κ.σ. πελτές ντομάτας</li>
<li>1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο</li>
<li>πιπέρι κόκκινο και μαύρο</li>
</ul>
<p> </p>
<div class="info-title">Εκτέλεση</div>
<p>Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το λάδι, το ξερό κρεμμύδι, τα κρεμμυδάκια και το πράσο ψιλοκομμένα. Τα αφήνουμε να μαραθούν.</p>
<p>Στη συνέχεια ρίχνουμε στο τηγάνι το σπανάκι, τον πελτέ και το πιπέρι. Αφού τα αφήσουμε να πάρουν μια βράση, τα κατεβάζουμε από τη φωτιά.</p>
<p>Στρώνουμε το σπανάκι σε ένα ταψί και βάζουμε από πάνω τον ξαρμυρισμένο μπακαλιάρο. Ψήνουμε το φαγητό στον φούρνο για 45 λεπτά περίπου στους 200°C.</p>
</div>
</div>
</div>
</div>
<p><span>www.mamapeinao.gr</span></p>

Σχετικά άρθρα