Παραλήρημα Αμβρόσιου εναντίον αλλοδαπών: Τα εγγόνια σας θα είναι «γιουσουφάκια» την 28η Οκτωβρίου του 2034

28 Οκτωβρίου 2014

Είκοσι χρόνια δίνει στην Ελλάδα με την τωρινή της μορφή ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων

Σε άλλη μια παραληρηματικού τύπου ανάλυση για την κατάσταση στη χώρα και τα μελλούμενα σε αυτή με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου προχώρησε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος μέσω του προσωπικού του blog.

Νέο παραλήρημα εναντίον των αλλοδαπών και συγκεκριμένα των οικονομικών μεταναστών σημειώθηκε από τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο, με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, ο Μητροπολίτης στο μήνυμα του για την επέτειο του Οχι, το οποίο αναρτήθηκε στο προσωπικό του blog το βράδυ της Δευτέρας, που τιτλοφορείται «Ημέρα Δόξης και Εθνικής Υπερηφάνειας», προχωρά σε μια ανάλυση για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η χώρα.

Εκεί, ο Αμβρόσιος εξαπολύει δριμύ κατηγορώ εναντίον των αλλοδαπών που διαμένουν στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, την άποψη πως δημοσιεύματα συγκεκριμένης εφημερίδας, αλλά και ο αντιρατσιστικός νόμος προωθούν την έννοια της μη-πατρίδας, και τονίζει ότι είναι θέμα χρόνου να υπάρξει μια «Παγκόσμια Κυβέρνηση Σιωνιστικής κατευθύνσεως». Φυσικά δεν μένει στο απυρόβλητο και η έννοια της παγκοσμιοποίησης: Η προσπάθεια αυτού του συστήματος είναι να υποβαθμισθή και να ξεχασθή παντελώς η έννοια της Πατρίδος, δηλ. ενός συγκεκριμένου γεωγραφικού Χώρου, όπου οι άνθρωποι έχουν τη γλώσσα τους, τη θρησκεία τους, τα ήθη και τα έθιμά τους, τις παραδόσεις τους και πρό πάντων τήν ιστορία τους! Στο νέο αυτό Σύστημα Διακυβερνήσεως απαγορεύεται τόσον η θρησκευτική συνείδηση, όσο και η εθνική αυτοσυνειδησία! Αυτό το σύστημα ονομάζεται "Παγκοσμιοποίηση" ή "Globalization"!!!!

Αφού αναφέρεται σε δημοσιεύματα του τύπου που κατά την λογική του υποστηρίζουν την έννοια της μη-Πατρίδας και αφού υποστηρίζει ότι είναι θέμα χρόνου να υπάρξει μια «Παγκόσμια Κυβέρνηση Σιωνιστικής κατευθύνσεως» υιοθετεί το ρόλο του... μέντιουμ προβλέποντας πώς θα είναι η Ελλάδα την 28η Οκτωβρίου του 2034!

«Βλέποντας» 20 χρόνια μπροστά ο κ. Αμβρόσιος προβλέπει από τη μια ότι οι οικονομικοί μετανάστες θα καθιερώσουν μια δική τους εθνική εορτή, την 28η Οκτωβρίου 2034 για την «άλωση της Ελλάδας» και από την άλλη ότι τα έγγονια των αναγνωστών του «μπορεί να είναι και... γιουσουφάκια».

Ολόκληρο το επίμαχο απόσπασμα-πρόβλεψη έχει ως εξής:

«Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ! Οι Έλληνες όμως καθημερινά πεθαίνουν και αφανίζονται! Αντιθέτως, οι λεγόμενοι "οικονομικοί Μετανάστες" στη Χώρα μας -Μουσουλμάνοι δε κατά το θρήσκευμα- αυξάνονται και πληθύνονται!  Έπειτα από λίγα χρόνια οι νέοι Κατακτητές μας θα καθιερώσουν εθνικές επετείους για λογαριασμό τους και θα λένε: "28η Οκτωβρίου ...2034! Η άλωση της Ελλάδος ή Η κατάκτηση της Ευρώπης ή Ο θρίαμβος του Ισλάμ κατά των Ορθοδόξων κλπ......" Τα εγγόνια σας μπορεί τότε να είναι και ..."γιουσουφάκια"!  Ούτε Ελληνόπουλα θα αισθάνωνται πιά, ούτε και Ορθόδοξα χριστιανόπουλα!»


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ