Μπουγιουκλής μέχρι νεωτέρας

Το θέμα του προπονητή μπαίνει στην τελική ευθεία για τον Άρη, με τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος να αναζητούν αυτόν που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία για να εκπληρώσει τον αυτονόητο στη συνείδηση του κόσμου στόχο της ανόδου.

Στην Αλκμήνης περιμένουν απαντήσεις από τους προπονητές, την πόρτα των οποίων χτύπησαν. Το νέο όνομα που έχει προστεθεί στη λίστα του Γιώργου Γαλανού είναι ο Γερμανός Χόλγκερ Φαχ. Ο 52χρονος τεχνικός μεταξύ άλλων έχει καθίσει στον πάγκο ομάδων, όπως η Ρότ Βάις Έσεν, Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ, Βόλφσμπουργκ. Πάτερμπορν και Άουγκσμπουργκ.

Παράλληλα, ψηλά στη λίστα παραμένει ακόμα το όνομα του Αλέκου Βοσνιάδη, αλλά και του Νίκου Νιόπλια, από τον οποίο ο Αρης περιμένει απάντηση.

Εφόσον προχωρήσει, ωστόσο, η περίπτωση του Γερμανού Χόλγκερ Φαχ τότε θεωρείται πολύ πιθανόν το πόστο του τεχνικού διευθυντή να το αναλάβει ο Γιάννης Τοπαλίδης, με τον οποίο οι κίτρινοι έχουν ραντεβού την Τετάρτη.

Σε κάθε περίπτωση, ο Δημήτρης Μπουγιουκλής παραμένει μέχρι νεωτέρας και δεν είναι απίθανο να κοουτσάρει αυτός και το επόμενο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας.

πηγή: pressaris.gr

Σχετικά άρθρα