Εκδίκηση της Τζάκι: Έβαλε να φωτογραφήσουν γυμνό τον Ωνάση

28 Οκτωβρίου 2014

Όταν μια φορά είπα στον Ωνάση ότι ένας παπαράτσι φωτογράφισε με τηλεφακό την Τζάκυ γυμνή, σχολίασε ότι «τα θέλει ο κωλαράκος της, γιατί «ψοφάει» για δημοσιότητα…». Αυτή είναι η μαρτυρία του ρεπόρτερ και βιογράφου του Ωνάση, Δημήτρη Λυμπερόπουλου.

Ο κ. Λυμπερόπουλος διαψεύδει τον συγγραφέα Κρίστοφερ Αντερσεν, ότι ο Ωνάσης έστειλε τους παπαράτσι να φωτογραφίσουν γυμνή την Τζάκι Κένεντι, για να την ταπεινώσει.

Ο Λυμπερόπουλος δηλώνει σαφώς ότι «η Τζάκι αυτάρεσκα άφησε τον παπαράτσι να την φωτογραφίσει με τηλεφακό γυμνή και η ίδια φωτογράφισε τον Ωνάση τσιτσίδι».

Μάλιστα ο κ. Λυμπερόπουλος δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του και την επίμαχη φωτογραφία του Αριστοτέλη και διευκρινίζει:

«Πού να ήξερε πως θα φωτογράφιζαν και τον ίδιο ολοτσίτσιδο… Κι΄επειδή ο αλησμόνητος φίλος μου έλεγε ότι ο Αδάμ και η Εύα ήσαν ευτυχισμένοι στο παράδεισο, αλλά ένας παπαράτσι πήγε στο Δημιουργό τη φωτογραφία του αμαρτήματός τους και τους πέταξε στη κόλαση».

Ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος εξηγεί το μίσος των Αμερικανών για τον Ωνάση

Ο γάμος της Τζάκυ Κένεντυ, με τον Ωνάση, ξεσήκωσε θύελλα όχι μόνο στη συντηρητική Αμερική, αλλά και στη Καθολική εκκλησία. Ο αμερικανικός τύπος σχολίασε ότι η χήρα του προέδρου Κένεντυ παντρεύτηκε έναν Έλληνα πειρατή και το Βατικανό απεφάνθη ότι η Ρωμαιοκαθολική εκκλησία την αποκλείει των Αγίων Μυστηρίων.

Η «αγία» που ένας Έλληνας ζάπλουτος γέρος την είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι του, έγινε αντικείμενο σκληρής κριτικής και χλευασμού.

Αλλά όσο -πιο πολύ- οι σοβαρές εφημερίδες την σχολίαζαν πικρόχολα, τόσο τα ταμπλόιντ πλήρωναν στους παπαράτσι τεράστια ποσά για σκανδαλιστικές φωτογραφίες του ζεύγους. Ο γαμπρός κι΄η νύφη όμως, όχι μόνο δεν χάλασαν τη ζαχαρένια τους, αλλά απελευθερώθηκαν πλήρως ως Αδάμ και Εύα στον παράδεισο του Σκορπιού.

Ο Αρίστος, σχολιάζοντας το ξεγύμνωμα της Τζάκυ (ενώ υποπτευόταν ότι την παρακολουθούν παπαράτσι με τηλεφακό) μου είχε πει: «Η Τζάκι δεν αντέχει την ανυπαρξία, ζει τη δημοσιότητα, έστω και όπως τη γέννησε η μάνα της.

H τρελοαμερικάνα

Σύμφωνα με τον Έλληνα βιογράφο του Ωνάση υπάρχει και μια άλλη εκδοχή : «Όταν η Τζάκι έκανε τα στραβά μάτια και την φωτογράφισε παπαράτσι ολόγυμνη στον Σκορπιό, έγινε έξω φρενών ο Ωνάσης αποκαλώντας την τρελοαμερικάνα… Τότε εκείνη – ως παλιά φωτορεπόρτερ – τον φωτογράφισε ολοτσίτσιδο και διοχέτευε τη φωτογραφία του σε περιοδικό».

innews.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ