«Έχει μικρύνει το χάσμα από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό»

Η ομάδα των Τρικάλων, δεν συνάντησε προβλήματα στο κλειστό της Νέας Σμύρνης και επικράτησε του Πανιωνίου 98-60, φθάνοντας έτσι, στη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα. νΠολύ καλή εμφάνιση για τους νικητές, πραγματοποίησε ο Στηβ Πάνος, ο οποίος σε 19 λεπτά συμμετοχής, είχε 14 πόντους (4/6 1π. – 5/6 2π.), 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Ο 26χρονος σέντερ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για τη νίκη της ομάδας του, τους στόχους της, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί, ενώ σχολίασε και το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στηβ, θεωρείς ότι κάνατε το καλύτερό σας παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο ή απλά εκμεταλλευτήκατε τα προβλήματα του;

«Νομίζω ότι ήταν ένα μείγμα και των δύο καταστάσεων. Είχαμε δουλέψει πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα γι’ αυτό το παιχνίδι και παρουσιαστήκαμε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι. Επίσης, ο Πανιώνιος είχε καινούργιους παίκτες στην ομάδα και δεν είχαν προλάβει να δουλέψουν μεταξύ τους».

Την προηγούμενη σεζόν, τα Τρίκαλα σώθηκαν στο φινάλε του πρωταθλήματος. Εφέτος πιστεύετε ότι θα μπείτε στα πλέι οφ;

«Θα ήταν ωραίο να μπούμε στα πλέι οφ, να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για την ομάδα. Αυτή τη στιγμή όμως, έχουμε το μυαλό μας, μόνο στο επόμενο παιχνίδι, που είναι στην έδρα μας με τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό».

Μπορούν τα Τρίκαλα να κάνουν την έκπληξη με τον Παναθηναϊκό;

«Το μπάσκετ, έχει κάτι πολύ ωραίο. Οποιαδήποτε ομάδα, μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε σε μία νύχτα. Θα είναι κάτι πολύ μεγάλο αν νικήσουμε αλλά αυτό βέβαια, είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Πρώτα θα πρέπει να δουλέψουμε όλη την εβδομάδα».

Είσαι 4 χρόνια στην Ελλάδα. Πως σου φαίνεται το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος; Θεωρείς ότι κλείνει η ψαλίδα από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό;

«Στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχει πολύ ταλέντο και ιδιαίτερα εφέτος. Αυτό το γεγονός, κάνει συναρπαστικά τα παιχνίδια. Νομίζω ότι το χάσμα από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, είναι ελαφρώς μικρότερο εφέτος. Και ήδη είδαμε τη Νέα Κηφισιά να κερδίζει τον Ολυμπιακό. Ίσως υπάρξουν κι άλλα τέτοια αποτελέσματα μέχρι το τέλος της σεζόν».

Σχετικά άρθρα