Νέα νίκη για την Γκενκ

Το αήττητο σερί της συνέχισε η Γκενκ στο βελγικό πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε με 3-0 της Λιρς (ολοκλήρωσε τον αγώνα με εννιά παίκτες) για την 13η αγωνιστική και έτσι είναι στην 2η θέση και στο -1 από την κορυφή και την Άντερλεχτ. Ισοπαλία 1-1 είχαμε ανάμεσα στην Μαλίν και την Ζούλτε Βάρεγκεμ, στο άλλο παιχνίδι της Τρίτης.

Η Γκενκ έμεινε για 12 σερί αγωνιστική αήττητη (5-7-0) και πέτυχε την 3η σερί νίκη της, ενώ η Λιρς (ο Απόστολος Βέλλιος έμεινε στον πάγκο) με την δεύτερη σερί ήττα έμεινε στο +1 από τις επικίνδυνες θέσεις… Για την γηπεδούχο σκόραραν οι Καμπασέλε στο 32’, Κάγκε στο 66’ και Μπουφέλ στο 83’. Για την Λιρς αποβλήθηκαν στο 76’ και στο 81’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Νγκαβα (η πρώτη στο 67’) και Χαμάνι Τραορέ (η πρώτη στο 38’)…

Μαλίν και Ζούλτε Βάρεγκεμ πήραν από ένα βαθμό με το μεταξύ τους 1-1. Η γηπεδούχος έμεινε αήττητη για 5η αγωνιστική (2-3-0) και με 18 βαθμούς είναι στο -1 από την 6η θέση. Η φιλοξενούμενη (εκκρεμεί και η απόφαση για τον αγώνα στην Λιέγη με την Σταντάρ, ματς που διεκόπη στις καθυστερήσεις ενώ ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1) παρέμεινε στην τελευταία θέση με μόλις 7 πόντους και μια νίκη… Η Μαλίν προηγήθηκε με τον Βεσελίνοβιτς στο 58’ και η φιλοξενούμενη ισοφάρισε με τον Ντ’ Χαενε στο 87’. Για την Ζούτε Βάρεγκεμ αποβλήθηκε στο 90’ με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μαντί.    
  

Σχετικά άρθρα