«Τρέχει» για την Κυριακή ο Μπεργκ

Η πρώτη εμφάνιση του Μάρκους Μπεργκ στη δράση μετά από σχεδόν 2,5 μήνες εκτός δράσης αναμένεται την Κυριακή στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο.

Όπως έχει αναφέρει το Pamesports εδώ και μέρες, ο Σουηδός σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού είχε «σημαδέψει» την 2α Νοεμβρίου ως ημερομηνία επιστροφής του. Παρότι πέρασε από… χίλια κύματα τελικά φαίνεται ότι ο ηγέτης του Τριφυλλιού θα προλάβει να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης ώστε να μπει στη 18άδα του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Υπήρξε μια σκέψη να μπει στην αποστολή του αυριανού αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό ώστε να γίνει ομαλότερη η επανένταξή του, όμως κάτι τέτοιο εγκαταλείφθηκε.

Ουσιαστικά ο στόχος είναι ο Μπεργκ να είναι σε θέση να ξεκινήσει στο μεγάλο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Θα έχει μεσολαβήσει και η αναμέτρηση με την πρώην ομάδα του, την Αϊντχόφεν, για το Europa League.

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Αναστασίου κάνει πλάνα για τον αυριανό αγώνα χωρίς τον Θανάση Ντίνα και τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, ενώ έχει στο μυαλό του αρκετές αλλαγές. Μάλιστα σκοπεύει να συμπεριλάβει στην αποστολή και παίκτες από την ομάδα Νέων που έχουν επαγγελματικό συμβόλαιο.

 

Σχετικά άρθρα