Οι γυμνόστηθες Femen την "έπεσαν" στον Γάλλο Πρόεδρο

29 Οκτωβρίου 2014

Οι γυναίκες της φεμινιστικής οργάνωσης Femen ξαναχτύπησαν και, μετά τη γυμνόστηθη διαμαρτυρία τους έξω από το Δικαστικό Μέγαρο του Παρισιού την περασμένη Κυριακή, αιφνιδίασαν την Τρίτη τον πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ τη στιγμή που ετοιμαζόταν να κάνει δηλώσεις για τον θάνατο του νεαρού ακτιβιστή Ρεμί Φρεζ, ο οποίος έχασε τη ζωή του στη διάρκεια διαδήλωσης εναντίον της κατασκευής φράγματος στα νότια της χώρας.

Την ώρα που ο Φρανσουά Ολάντ ετοιμαζόταν για δηλώσεις μπροστά στις κάμερες, οι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας δεν πρόσεξαν μια γυμνόστηθη γυναίκα, η οποία κατευθύνθηκε προς το μέρος του με σκοπό να διαμαρτυρηθεί για τον άδικο χαμό του 21χρονου Ρεμί Φρεζ.

Ο νεαρός έχασε τη ζωή του μετά από συγκρούσεις με την αστυνομία στις διαδηλώσεις της πόλης Γκαγιάκ και η γυναίκα, η οποία ανήκει στο κίνημα «Femen» θέλησε να διαμαρτυρηθεί στον Γάλλο πρόεδρο κάνοντας ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της.


Όταν οι άντρες της ασφάλειας του Ολάντ κατάφεραν να την απομακρύνουν, τότε εμφανίστηκε ακόμη μια, ξαφνιάζοντας για δεύτερη φορά άπαντες στο χώρο. Το μόνο που κατάφερε να πει ο σαστισμένος Ολάντ, ήταν «Σε καταλαβαίνω». Δείτε το βίντεο:

Οι Femen διαμαρτύρονται για την καταδίκη δυο μελών της οργάνωσής τους για προσβολή της δημοσίας αιδούς.


Φωνάζοντας «Είμαστε φεμινίστριες και όχι επιδειξιμανείς» και αναγράφοντας παρόμοια συνθήματα στο σώμα τους θέλησαν να διαμαρτυρηθούν στον γάλλο πρόεδρο.

Αιφνιδίασαν την προσωπική φρουρά του και τον πλησίασαν διαδοχικά σε απόσταση αναπνοής. Ο Ολάντ αιφνιδιάστηκε και τις αντιμετώπισε με σχετική αμηχανία, λέγοντας «Σας καταλαβαίνω».


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...