Φιλέτο κοτόπουλο αλά κρεόλ

<h4 class="title">Υλικά</h4>
<p><em>Για 2 άτομα</em><br /><br />2 φιλέτα στήθος κοτόπουλο χωρίς κόκκαλα και πέτσα<br />1 κουταλάκι του γλυκού λάδι<br />1 μπορεί  κονσέρβα ντομάτες κονκασέ<br />1/3 φλιτζάνι καυτερή πράσινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες (pepperoncini)<br />1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο σέλινο<br />1/4 φλιτζάνι φέτες κρεμμύδι<br />1/2 έως 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη τσίλι<br />1/2 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο θυμάρι<br />1/8 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι και πιπέρι<br />1 φλιτζάνι ζεστό μαγειρεμένο ρύζι</p>
<p> </p>
<div> </div>
<p> </p>
<h4 class="title">Εκτέλεση</h4>
<p>Σε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε λίγο λάδι και μαγειρεύετε το κοτόπουλο σε μέτρια εστία από όλες τις μεριές μέχρι να πάρει χρώμα για 5-6 λεπτά από κάθε πλευρά. Αφαιρέστε απ΄το τηγάνι και να κρατήστε το ζεστό.<br />Στο ίδιο τηγάνι, ρίχνετε  τη ντομάτα κονκασέ, πράσινες πιπεριές, σέλινο, αλάτι, κρεμμύδι, σκόνη τσίλι, θυμάρι και πιπέρι. Σιγοβράζετε με κλειστό καπάκι για περίπου 10 λεπτά.<br /><br />Ρίχνετε ξανά πίσω το κοτόπουλο στο τηγάνι  και μαγειρεύετε για ακόμη 10 λεπτά. Σερβίρετε με βραστό λευκό ρύζι.</p>
<p> </p>
<div> </div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title">Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά</h4>

Σχετικά άρθρα