Ώρα… ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ το 2014 συμπλήρωσε 90 χρόνια από την ίδρυσή της. Με αυτή την αφορμή η εταιρία ΒΗΧΟΣ ΩΡΟΛΟΓΙΑ, κατασκεύασε το επετειακό ρολόι της ΑΕΚ σε μια πολυτελή συλλεκτική περιορισμένου αριθμού, έκδοση. Εκατό ρολόγια με το σήμα και στα διακριτικά χρώματα της ομάδας μας διατίθενται από τα VICHOS ITEMS και άλλα επιλεγμένα καταστήματα.

Η επίσημη παρουσίασή του πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο κατάστημα VICHOS ITEMS (Καψάλη 8, Κολωνάκι) με τη συμμετοχή των Άλεξ Ντακόλ, Μιγκέλ Κορδέρο και Ντάρκο Ζόριτς.

Τα ρολόγια έχουν κατασκευαστεί από τη γνωστή εταιρία VOSTOK-EUROPE. Έχουν μαύρη ατσάλινη κάσα διαμέτρου 46 χιλιοστών. Στο μαύρο καντράν, στην ώρα 12 είναι αποτυπωμένο το λογότυπο της ΑΕΚ ενώ πάνω από την ώρα 6 υπάρχει η επιγραφή: 1924-2014, 90 ΧΡΟΝΙΑ. Στo πίσω μέρος της κάσας είναι χαραγμένο το έμβλημα της ΑΕΚ και ο μοναδικός αριθμός σειράς.

Το ρολόι διαθέτει ιαπωνικό μηχανισμό χρονογράφου, είναι αδιάβροχο έως 200 μέτρα, έχει βιδωτή κορώνα και καλύπτεται από παχύ ανθεκτικό ορυκτό κρύσταλλο. Διατίθεται είτε με μαύρο/κίτρινο δερμάτινο λουρί είτε με μαύρο λουρί σιλικόνης. Προσφέρεται σε πολυτελή συσκευασία που έχει το σήμα της ΑΕΚ και συνοδεύεται από διετή εγγύηση.

Σχετικά άρθρα